Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
W.C
W.C
Ύπαρξη ανθρώπου
1/17
Σαλόνι
Σαλόνι

Μονοκατοικία Πρίνου-Σκάλας Μαριών, 640 10, Σκάλα Καλλιράχης, Καλλιράχη, Θάσος

ΘάσοςΠρίνου-Σκάλας Μαριών, 640 10, Σκάλα Καλλιράχης
€ 800.000
5+ δωμάτια
165 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 11524

Κωδικός ακινήτου: 11524 - Θάσος Σκάλα Καλλιράχης ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 165 τ.μ. μόνο 25 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1984 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, ανοιχτωσιά - Τιμή: 800.000 €
Αυτή η εντυπωσιακή κατοικία προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να απολαύσετε έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής ή να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό προορισμό διακοπών.
Με έναν εκτεταμένο κήπο 2600 τ.μ. και μια κατοικία συνολικής επιφάνειας 143 τ.μ., αυτό το σπίτι προσφέρει άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ατελείωτη γαλήνη και την ομορφιά του περιβάλλοντος.  Διαθέτοντας τέσσερα υπνοδωμάτια, μια κουζίνα σε ανοιχτό σχέδιο και δύο μπάνια, κάθε γωνιά αυτού του σπιτιού είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει λειτουργικότητα και άνεση. 
Στο οικόπεδο υπάρχει ακόμη ένα ανεξάρτητο κτίριο 22 τ.μ. το οποίο αποτελείται από μια σαλοκουζίνα ένα δωμάτιο και ένα μπανιο, και προσφέρει ποικιλία επιλογών για να αξιοποιήσετε αυτόν τον χώρο όπως επιθυμείτε.  Επιπλέον διαθέτει υπόγειο βοηθητικό χώρο 20 τ.μ. και δεξαμενη νερού 40 κυβικών.
Με τη δυνατότητα κατασκευής επιπλέον 850 τ.μ., αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να δημιουργήσετε τον μοναδικό χώρο διαβίωσης σας, είτε να μετατραπεί σε μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα που θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες σας.
Το μεσιτικό γραφείο Thassos RealEstate έχει έδρα τη Θάσο και εξειδικεύεται στην αγορά των ακινήτων του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@thassos-realestate.gr ή καλέστε στο 2593023101. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και υπογραφή συμφωνητικού υπόδειξης του ακινήτου.

Θοδωρής Αγγελίδης
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
165 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / Ξύλο
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 800.000
Τιμή ανά m²
4.848 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1984
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+14 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη