1/5

Μονοκατοικία 190 τμ, Χρήζει ανακαίνισης, Γλυφάδα, Πύλος

Πύλος
€ 310.000
3 δωμάτια
190 m²
1 μπάνιο
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2099

Διώροφο κτΊριο στο κέντρο της Πύλου

Επί της κεντρικής οδού, επαγγελματικός χώρος 100 τμ στο ισόγειο και ανεξάρτητο διαμέρισμα πρώτου ορόφου 90 τμ, βεράντα 10τμ. με μαγευτική θέα στη θάλασσα. Οικόπεδο 360τμ, το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης, βρίσκεται 300 μέτρα από την πλατεία της Πύλου, τα καταστήματα και τη θάλασσα. 

Περιοχή

Η Πύλος χαρακτηρίζεται ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή τα τελευταία χρόνια. Γραφική, παραθαλάσσια, χτισμένη αμφιθεατρικά και με πλούσια ιστορία. Ένας τόπος που έχει διαφημιστεί για τα πασίγνωστα γήπεδα του γκολφ τα οποία προσελκύουν επισκέπτες σχεδόν όλο το χρόνο.

Πολλαπλές επιλογές για εξωτερικές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, πεζοπορία, παρατήρηση πτηνών, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση και άλλα.

Διάφορες παραλίες στη γύρω περιοχή, ιστορικά αξιοθέατα, καταρράκτες  και λιμνοθάλασσες.

Ο αερολιμένας Καλαμάτας βρίσκεται σε απόσταση 45’ με απευθείας πτήσεις σε διάφορους προορισμούς, 2,5 ώρες ως το λιμάνι της Πάτρας με απευθείας σύνδεση με λιμάνια της Ιταλίας και σχεδόν 3 ώρες ως την Αθήνα.

Τι να επισκεφθώ:
Στην Πύλο επισκεφτείτε το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, σε 20’ απόσταση το ιστορικό παλάτι του Νέστορα. Για όσους αγαπούν τη φύση, παρατήρηση πτηνών στη λιμνοθάλασσα Γιαλόβης, και οι καταρράκτες της Σχινόλακκας και του Πολυλιμνίου. Απολαύστε τις όμορφες παραλίες της Βοϊδοκοιλιάς, της Χρυσής Άμμου και του Πετροχωρίου σε κοντινή απόσταση.

Πως μπορώ να αγοράσω:
Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:
Αξία αγοράς
Εφορία 3,03%
Συμβολαιογράφος 2%
Υποθηκοφυλακείο 0,7%
Δικηγόρος 
Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
190 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 310.000
Τιμή ανά m²
1.632 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1970
  • Κατάσταση

    Χρήζει ανακαίνισης
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+2 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη