1/11

Τριάρι τέταρτος όροφος, Κέντρο, Πάτρα

Πάτρα
€ 290.000
4 δωμάτια
117 m²
3 μπάνια
Όροφος 4
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02UR54

Ένα κομψό διαμέρισμα 117 τμ, σε εξαιρετικής κατασκευής πολυκατοικία, βρίσκεται σε περιζήτητη γειτονιά της Πάτρας, μόλις δέκα πέντε λεπτά από το εμπορικό κέντρο .
Το ακίνητο είναι κατασκευής του 2006 σε εξαιρετική κατάσταση , βρίσκεται στον τέταρτο όροφο και διαθέτει 3 φωτεινά υπνοδωμάτια (εκ των οποίων 1 master bedroom), 2 μπάνια, ένα ευρύχωρο σαλόνι και μια άνετη και μοντέρνα κουζίνα.
Επίσης, το διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό, ατομικό λέβητα πετρελαίου, 1 αποθήκη εντός και 2 αποθήκες στο υπόγειο της πολυκατοικίας.
Παρόλο που το ακίνητο απέχει μόλις 50 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο της πόλης κοντά σε σχολεία, καταστήματα και τράπεζες, βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά για μια εγγυημένα ήρεμη διαβίωση!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: H Πάτρα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου αλλά και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Πάτρα είναι ένα από τα σημαντικότερα αστικά κέντρα και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας, το οποίο λόγω της κομβικής του τοποθεσίας προσφέρει άμεση επικοινωνία με την Ιταλία και την ευρωπαϊκή δύση. Ακόμα, η Πάτρα αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό ιδανικό για όλες τις ηλικίες και τα γούστα καθώς είναι μία πόλη όπου συνδυάζει εξαιρετικά τη διασκέδαση, την ιστορία αλλά και τον πολιτισμό.
Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ βρίσκεται στην Πάτρα και είναι η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου η οποία συνδέει το προάστιο της Πάτρας Ρίο με το χωριό Αντίρριο της Αιτωλοακαρνανίας, ενώνοντας έτσι την βόρεια Πελοπόννησο με τη δυτική Στερεά Ελλάδα.
Η Πάτρα κάθε χρόνο φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά καρναβάλια, το Πατρινό καρναβάλι, όπου κατά τη διάρκειά του πραγματοποιούνται μεγάλες παρελάσεις με εντυπωσιακά άρματα αλλά και η πληθώρα διάφορων εκδηλώσεων που προσελκύουν αρκετό κόσμο και κυρίως φοιτητές από όλη την Ελλάδα.

Προσβασιμότητα: Η Πάτρα συνδέεται με την Αθήνα μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών- Αθηνών η απόσταση είναι περίπου 216 χλμ και η συνολική διαδρομή είναι περίπου 2 ώρες. Το ΚΤΕΛ Αχαΐας συνδέει την Πάτρα με πολλούς προορισμούς όπως τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Λαμία, το Βόλο και την Καλαμάτα. Επίσης, το νέο και το παλιό λιμάνι της Πάτρα τη συνδέουν με τα λιμάνια της Ιταλίας και της δυτικής Ελλάδας.
Επενδυτική Δυναμική: Η Πάτρα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια προσελκύει ολοένα και περισσότερους αγοραστές και επενδυτές αυξάνοντας την επενδυτική δύναμη της περιοχής.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
4
Σύνολο ορόφων
5
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
117 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 290.000
Τιμή ανά m²
2.479 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2006
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+8 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη