1/21

Μονοκατοικία 250 τμ, Μετς, Μετς - Καλλιμάρμαρο

Μετς - Καλλιμάρμαρο
€ 1.100.000
5+ δωμάτια
250 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02V5II

Καλώς ήρθατε σε αυτό το εξαίσιο ακίνητο που βρίσκεται στην καρδιά της γοητευτικής γειτονιάς του Καλλιμάρμαρου, με άφθονο φυσικό φως που πλημμυρίζει τους εσωτερικούς χώρους, δημιουργώντας μια φιλόξενη και ευάερη ατμόσφαιρα.
Αυτό το διώροφο κτίριο που αποτελείται από δύο διαμερίσματα περίπου 120τμ το καθένα, είναι ένα καταφύγιο με πολύ ψηλά ταβάνια και μεγάλα δωμάτια που ενισχύουν την αίσθηση του μεγαλείου και της κομψότητας.
Με την είσοδο αιχμαλωτίζεται κανείς αμέσως από τη φωτεινή ατμόσφαιρα που ενισχύεται από μεγάλα παράθυρα στρατηγικά τοποθετημένα για να μεγιστοποιήσουν τη γραφική θέα στη γύρω περιοχή και τον μαγικό κήπο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κτιρίου.
Η γοητεία αυτής της κατοικίας εκτείνεται πέρα από το εσωτερικό της, καθώς προσφέρει μια εκπληκτική όαση κήπου 140τμ, ιδανική για ήρεμες στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης των επισκεπτών μέσα στο καταπράσινο τοπίο.
Οι δυνατότητες αυτού του ακινήτου δεν γνωρίζουν όρια με δυνατότητα επέκτασης έως και δύο επιπλέον ορόφους. Το οικόπεδο είναι 264τμ και ο συντελεστής δόμησης 3.
*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Το Μετς είναι μια από τις ωραιότερες, πιο γαλήνιες και αριστοκρατικές γειτονιές στην Αθήνα για τα διάσημα γραφικά σοκάκια και τα υπέροχα νεοκλασικά σπίτια. Το Πάρκο Λογγίνου, το μεγαλύτερο πάρκο της περιοχής, ανακαινίστηκε πρόσφατα από το Ίδρυμα Ωνάση και προσφέρει μια καταπληκτική βόλτα στο πράσινο για τους κατοίκους της περιοχής.
Πολλοί καλλιτέχνες, μουσικοί, εφοπλιστές και διανοούμενοι έχουν επιλέξει να ζουν στο Μετς εδώ και πολλά χρόνια και τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες και πολιτικούς.
Το γεγονός ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα κύρια αξιοθέατα της Αθήνας είναι σίγουρα κάτι που προσθέτει στην αξία της περιοχής.
Το Μετς βρίσκεται μεταξύ του λόφου Αρδηττού, του Α' Νεκροταφείου Αθηνών και του Ναού του Ολυμπίου Διός και απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
250 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά πλαίσια τζάμι / ξύλο
  • Εξωτερική έκθεση
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.100.000
Τιμή ανά m²
4.400 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1950
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+18 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη