1/23

Μονοκατοικία Balanou K. 28, Athens 11636, Μετς, Μετς - Καλλιμάρμαρο

Μετς - ΚαλλιμάρμαροBalanou K. 28, Athens 11636
€ 795.000
4 δωμάτια
144 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6559677

Το Mets House είναι μια πρόσφατα ανακαινισμένη κατοικία του 1958 στην περιοχή Μετς δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και έχει μετατραπεί σε έναν κομψό και μοντέρνο χώρο διαβίωσης χρησιμοποιώντας προσεκτικά επιλεγμένα υλικά που συνδυάζονται άψογα σε όλους τους χώρους. Βρίσκεται σε μια μοντέρνα γειτονιά που έχει προσελκύσει τους ευκατάστατους, αυτό το σπίτι μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για ένα μείγμα κομψών σχεδιαστικών στοιχείων διατηρώντας παράλληλα την αρχική του γοητεία.

Η διώροφη κατοικία έχει υποστεί εκτεταμένες ανακαινίσεις, με έμφαση στη βελτίωση της λειτουργικότητας, της αισθητικής και της άνεσης. Στο ισόγειο, η τραπεζαρία ρέει απρόσκοπτα στο σαλόνι και την κουζίνα, δημιουργώντας έναν ανοιχτό χώρο, ιδανικό για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια. Η εσωτερική διακόσμηση διαθέτει έναν αρμονικό συνδυασμό κομψών φινιρισμάτων, κομψών φωτιστικών και ουδέτερων παλετών χρωμάτων, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους.

O πρώτος όροφος φιλοξενεί δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο που εξασφαλίζει άνεση και ιδιωτικότητα για τους επισκέπτες ή τα μέλη της οικογένειας.

Επιπλέον, ο δεύτερος όροφος απολαμβάνει μια μοναδική προσθήκη —ένα άνετο δωμάτιο με καναπέ-κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο. Αυτός ο ευέλικτος χώρος μπορεί να χρησιμεύσει ως ξενώνας, γραφείο στο σπίτι ή χώρος χαλάρωσης, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες και προτιμήσεις. Το δωμάτιο ανοίγει σε μια υπέροχη εξωτερική βεράντα, παρέχοντας μια γαλήνια όαση όπου οι κάτοικοι μπορούν να χαλαρώσουν, να απολαύσουν δείπνο στο ύπαιθρο ή ένα ποτό με φίλους.

Συνολικά, το Mets House έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αλλά φιλόξενο σπίτι, προσφέροντας σύγχρονες ανέσεις, κομψά σχεδιαστικά στοιχεία και μια προνομιακή τοποθεσία κοντά σε πολλά από τα αξιοθέατα της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Μουσείο της Ακρόπολης, την Πλάκα, τους Εθνικούς Κήπους και πολλά άλλα.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
144 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / Ξύλο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 795.000
Τιμή ανά m²
5.521 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1958
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+20 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη