1/9

Κτίριο προς Πώληση

ΚαβάλαΜήδειας 63, 652 01, Καβάλα
€ 1.700.000
2.273 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 85-4332

Κωδικός ακινήτου: 85-4332 - Καβάλα Ραψάνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο επαγγελματικό 8 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 2273 τ.μ. σε οικόπεδο 444 τ.μ. μόνο 15 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένο το 1957 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ανελκυστήρα, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, πρόσοψη 20 μέτρα - Τιμή: 1.700.000 €
Το εν λόγω κτίριο κατασκευάστηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες καπναποθήκης ως πρώτη του λειτουργία. Επί του παρόντος λειτουργεί ως επαγγελματικό κτίριο μισθωμένο σε τηλεοπτική εταιρεία και μία ακόμη επιχείρηση, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, παρέχοντας στους νέους ιδιοκτήτες την πλήρη ελευθερία να αποφασίσουν πώς θα διαχειριστούν όλους τους χώρους και τα επίπεδα του κτιρίου.
Είναι σε καλή κατάσταση ως έχει και με μία ανακαίνιση/ανακατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενοδοχείο, κτίριο κατοικιών, διαγνωστικό κέντρο ή ό,τι άλλο θελήσουν οι νέοι του ιδιοκτήτες. Υπάρχουν ήδη προτάσεις κατόψεων των επιπέδων διαμορφωμένων σε μικρές ή μεγαλύτερες κατοικίες (για εκμετάλλευση με μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση, καθώς και ενδεικτική μελέτη των αποδόσεων.
Βρίσκεται κυριολεκτικά μπροστά στο κύμα, με εξαιρετική θέα τόσο προς ένα χαρακτηριστικό μνημείο της Καβάλας (Παλιό Υδραγωγείο, Καμάρες), όσο και προς τη Θάσο και το Άγιο Όρος.  Μόλις 600μ από το λιμάνι, είναι κυριολεκτικά σε απόσταση περιπάτου από το Φρούριο της Πόλης, πανέμορφες παραλίες, μαρίνες, Resort και Spa, γήπεδα, το Δημοτικό Στάδιο και το Κλειστό Κολυμβητήριο, ακόμη και από πεζοπορικά μονοπάτια. Απέχει 4,3χλμ από το Διεθνές Πανεπιστήμιο.
Η τοποθεσία του το καθιστά εξαιρετική επιλογή για πολύ υψηλές αποδόσεις είτε ως ξενοδοχείο, είτε ως κατοικίες, είτε ως επαγγελματικό κτίριο (π.χ. Διαγνωστικό Κέντρο).
Το στίγμα στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Τύπος
Κτίριο
Εμβαδόν
2.273 m²
Διαθεσιμότητα
Διαθέσιμο από 18/04/2024
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Εμπορικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.700.000
Τιμή ανά m²
748 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ζ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+6 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη