1/25

Κατάστημα - Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

ΠάτραΣκαγιοπούλειο
€ 400/μήνα
56 m²
1 μπάνιο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 85-4026


Κωδικός ακινήτου: 85-4026 - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΠΑΤΡΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΟΓΕΙΟ, προσόψεως με συνολική επιφάνεια 56 τ.μ. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και ένα WC είναι ιδανικό για την διεξαγωγή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Είναι κατασκευασμένο το 1985 και διαθέτει θέρμανση ατομική με χρήση ηλεκτρικού συστήματος, A/C, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον. Είναι εξοπλισμένο με ξύλινα πατώματα που του δίνουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Παράλληλα, διαθέτει κλιματισμό για να διατηρείται δροσερό και άνετο τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Η ανοιχτωσιά του καταστήματος επιτρέπει στο φως να εισχωρεί στον χώρο, δημιουργώντας ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον, με θέα στο αστικό τοπίο της περιοχής. Διαθέτει δομημένη καλωδίωση, Γυψοσανίδα στην Οροφή και εξοπλισμό, όπως ράφια και deks γεγονός που το καθιστά έτοιμο για άμεση χρήση ως επιχειρηματικός χώρος. Ιδανικό για Λογιστικό, Φοροτεχνικό Γραφείο ή και για ΕΔΡΑ E-SHOP. Επιπλέον, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από την παραλία και μόλις 1600 μέτρων από το κέντρο της πόλης, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζεται ο επαγγελματίας.

Τέλος, το κατάστημα βρίσκεται σε απόσταση 30.000 μέτρων από το γραφικό χωριό της περιοχής και μόλις 40.000 μέτρων από το διεθνές αεροδρόμιο της Πάτρας, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο και λειτουργικό κατάστημα σε μια ζεστή και οικογενειακή περιοχή της Πάτρας. Η τιμή ενοικίασης είναι μόλις 400 € το μήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού και να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο ακίνητο.
Γι αυτή την
αγγελία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2610221155.
Η πινέζα στον χάρτη έχει
τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους.
Οι ακριβείς
πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται μετά την επιβεβαίωση της
συνάντησης.
Τιμή: 400€.
Κωδικός: 85-4026.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Τύπος
Εμβαδόν
56 m²
Δωμάτια
1 μπάνιο
Βιτρίνες
4 m γραμμικά
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Καλωδιαμένο
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 400/μήνα
Τιμή ανά m²
7 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1985
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη