Κουζίνα
W.C
Ύπαρξη ανθρώπου
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
1/12
W.C

Δυάρι Μακεδονικής Αμύνης 12-22, 551 33, Καλαμαριά, Κέντρο, Καλαμαριά

ΚαλαμαριάΜακεδονικής Αμύνης 12-22, 551 33, Καλαμαριά
€ 180.000
3 δωμάτια
85 m²
2 μπάνια
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 55535

Κωδικός ακινήτου: 55535 - Καλαμαριά Άγιος Παντελεήμων ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1987 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε πάρκο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, laundry room, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 180.000 €
Καλαμαριά Άγιος Παντελεήμων ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 1ου υπερυψωμένου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC.  Κτισμένο το 1987  το διαμέρισμα αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα άνετο και λειτουργικό σπίτι. Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει επίσης και A/C .τα κουφώματα από συνθετικό υλικό και τα πατώματα από μάρμαρο και ξύλο .Η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα , ενώ υπάρχει εντοιχιζομένη ντουλάπα στη κρεβατοκάμαρα . Με  ανελκυστήρα και πάρκινγκ  στη  πιλοτή με συννενόηση.  Στον εξωτερικό χώρο, το διαμέρισμα διαθέτει μπαλκόνια 10 τ.μ. για να απολαμβάνετε τον καφέ σας ή το γεύμα σας . Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του  wc που είναι πλήρως λειτουργικό σαν  laundry room για την ευκολότερη διαχείριση των ρούχων σας . Διαθέτει επίσης διπλά τζάμια και  τέντες  Σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Καλαμαριάς .
-- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική -- Στέφανος Καπετάνου 6947807689 www.invista.gr -- Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
85 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 180.000
Τιμή ανά m²
2.118 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Γ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+9 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη