1/15

Duplex Ανδρουτσόπουλου Αν., Κέντρο, Λεχαινά

ΛεχαινάΑνδρουτσόπουλου Αν.
€ 220.000
4 δωμάτια
158 m²
2 μπάνια
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6649509

Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο, αλλά σε εξαιρετικά κεντρικό σημείο, 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία των Λεχαινών με τις καφετέριες, τις ταβέρνες, τα καταστήματα και τις τράπεζες.

Αποτελείται από τον 1ο όροφο στον οποίο βρίσκονται ένα χωλ υποδοχής, ένα μεγάλο σαλόνι με δύο χώρους καθισικού, μία κουζίνα με χώρο τραπεζαρίας και ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο. Με εσωτερική σκάλα συνδέεται ο πρώτος όροφος με τον 2ο όροφο στον οποίο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα δωμάτιο υπηρεσίας (laundry). Το σπίτι έχει κατοικηθεί ελάχιστα, καθότι έχει χρησιμοποιηθεί μόνο ως εξοχική κατοικία, και είναι σαν καινούριο. Διαθέτει κλιματιστικά σε όλους τους χώρους και είναι κατασκευασμένο με υλικά άριστης ποιότητας.

Το λιμάνη της Κυλλήνης, από το οποίο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια από και πρός τη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά, είναι προσβάσιμο σε μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, Επίσης σε πολυ κοντινή απόσταση (15-25 λεπτά οδήγηση) βρίσκονται οι καταγάλανες αμμώδεις παραλίες Χρυσή Ακτή, Γλύφα, Θίνες, Κουρύτα και Αρκούδι. Η Αρχαία Ολυμπία είναι προσβάσιμη σε 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Σύνολο ορόφων
2
Εμβαδόν
158 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Αυτόνομη
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 220.000
Τιμή ανά m²
1.392 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+12 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης