1/9

Οικόπεδο προς Πώληση

Βιαννός
€ 90.000
844 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 5196

Πωλείται οικόπεδο εντός οικισμού πολύ κοντά στην θάλασσα επιφάνειας 844,00 τ.μ στην περιοχή Σιδωνίας (Ψαρή Φοράδα) – Δ. Βιάννου – Ν. Ηρακλείου . Χώρα Ελλάδα. Τιμή πώλησης 90.000,00 ευρώ .

ΘΕΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ 34.988593, 25.499468

Γενικά Χαρακτηριστικά Έκτασης

-Το οικόπεδο είναι επιφάνειας 844,00 τ.μ . Εντός οικισμού Σιδωνίας .

-Η δόμηση του ακινήτου είναι ~ 400,00 τ.μ χωρίς τα τετραγωνικών των υπογείων.

-Βρίσκεται σε απόσταση 300 μ. από την παραλία .

- Υπάρχει η δυνατότητα για άμεση υδροδότηση και ηλεκτροδότηση .

-Με μοναδική θέα λόγω της προνομιούχας θέσης του αντικρίζοντας το απέραντο γαλάζιο του λιβυκού πελάγους.

-Η τοποθεσία του ακινήτου είναι κομβικής σημασίας δεδομένου του έντονου επενδυτικού ενδιαφέροντος στην συγκεκριμένη περιοχή λόγω του Νέου Διεθνές Αεροδρομίου στο Καστέλλι Πεδιάδος .

-Κατάλληλο και για την ανέγερση κατοικιών για τουριστική χρήση.

Δυνατότητα εκμετάλλευσης Ακινήτου : Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο ακίνητο για επενδυτική εκμετάλλευση :

-Για την ανέγερση κατοικιών για τουριστική χρήση δεδομένου του έντονου επενδυτικού ενδιαφέρον που υπάρχει στην περιοχή λόγω του νέου Διεθνές αεροδρομίου Καστελλίου το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί σε 4 χρόνια από σήμερα .

- Για ιδία χρήση με σκοπό την ανέγερση μιας μοναδικής εξοχικής κατοικίας για εκείνους που επιθυμούν να αποτραβηχτούν σε μια ήσυχη τοποθεσία απολαμβάνοντας την θαλασσινή αύρα του Λυβικού πελάγους .

Περιγραφή Περιοχής

Η Σιδωνία (ή Συνδωνία ή Κάτω Ψαρή) βρίσκεται 89 χλμ νοτιοανατολικά του Ηρακλείου, σε μια μικρή κοιλάδα πεδιάδα που βρίσκεται στην περιφέρεια του χωριού Καλάμι, σε απόσταση 9 χλμ ανατολικά της Βιάννου και 1 χλμ νότια της Ψαρής Φοράδας (ή Μέσα Ψαρής). Η ευρύτερη περιοχή έχει θερμό κλίμα, γεγονός που ευνοεί την καλλιέργεια της ελιάς και κάποιων υποτροπικών φρούτων, κυρίως μπανάνας, αλλά και πρώιμων υπαίθριων λαχανικών. Η περιοχή έχει γνωρίσει μια ήπια τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και πλέον αποτελεί ένα ήρεμο παραδοσιακό μέρος, ιδανικό για ήσυχες οικογενειακές διακοπές σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς.

Η είναι πολύ ωραίο μέρος για κολύμπι υπέροχη, με σκούρα γκρι χοντρή άμμο και πεντακάθαρα ήρεμα νερά, με σχετικά βραχώδη βυθό. Τριγύρω υπάρχουν μερικά αλμυρίκια που προσφέρουν σκιά, αλλά προσφέρονται και ομπρέλες. Στη Σιδωνία υπάρχουν ταβέρνες, μίνι μάρκετ, ενοικιαζόμενα δωμάτια και φαρμακείο. Επίσης, προσφέρονται κάποιες δυνατότητες για θαλάσσια αθλήματα και υπάρχει και γήπεδο beach volley.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Τύπος
Οικόπεδο
Εμβαδόν
844 m²
Πρόσβαση από/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Προσανατολισμός νότος
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 90.000
Τιμή ανά m²
107 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+6 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη