1/24

Μονοκατοικία 140 τμ, Κάτω Καστελλιανά, Αρκαλοχώρι

Αρκαλοχώρι
€ 320.000
3 δωμάτια
140 m²
1 μπάνιο
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 5236

Τίτλος : Πωλείται 2όροφο κτίριο το οποίο αποτελείται στο ισόγειο από ημιτελές διαμέρισμα 70 τ.μ και αποπερατωμένο διαμέρισμα στον Α΄ Όροφο 70,00 τ.μ στην περιοχή Τσούτσουρα Νότια του Ηρακλείου Κρήτης . Χώρα Ελλάδα . Πωλείται όλο το κτήριο αλλά και κάθε όροφος μεμονωμένα .Τιμή πώλησης όλου του ακινήτου 320.000,00 ευρώ . Τιμή πώλησης για Ισόγειο 130.000,00 ευρώ και για Α’ Όροφο 190.000,00 ευρώ .Τιμή διαπραγματεύσιμη .

ΘΕΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ: 34.987936, 25.294957

Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2007 και βρίσκεται μέσα στον οικισμό του Τσούτσουρα . Είναι άρτιας κατασκευής λόγω του ότι κατασκευάστηκε με σκοπό την ιδία χρήση από τον ιδιοκτήτη . Η απόσταση από την Θάλασσα είναι περίπου 190 μ. Λόγω τοποθεσίας του το καθιστά μια από τις πιο δελεαστικές προτάσεις για αγορά .

Γενικά Χαρακτηριστικά Κατοικίας.

Η κατοικία έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο επιφάνειας 153,00 τ.μ.
Το κτήριο είναι νόμιμο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για την μελλοντική του πώληση . Ο σκελετός του κτηρίου είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα . Τα κουφώματα του είναι αλουμινίου και στα δάπεδα έχουν τοποθετηθεί πλακίδια πορσελάνης.
Αποτελείται από 2 ορόφους. Ισόγειο επιφάνειας 70,00 - ημιτελές και Α’ όροφος 70,00 τ.μ αποπερατωμένο διαμέρισμα .
Ο Α’ Όροφος περιλαμβάνει Κουζίνα , Καθιστικό , τζάκι , δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο.
Έχει υπέροχη διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου . Με μπαλκόνια και βεράντες περιμετρικά της κατοικίας. Επίσης στο ισόγειο περιλαμβάνει ξυλόφουρνο και χτιστή ψησταριά .
Δυνατότητα εκμετάλλευσης Ακινήτου : Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο ακίνητο για:

Για ιδία χρήση για ανθρώπους που θέλουν να αποτραβηχτούν σε μια ήσυχη τοποθεσία απολαμβάνοντας ήσυχες στιγμές εκμεταλλευόμενος την φύση 100% .
Επενδυτικά . Αποπερατώνοντας το ισόγειο δημιουργώντας ένα επιπλέον διαμέρισμα με σκοπό την μίσθωση και των δυο ορόφων χειμώνα – καλοκαίρι. Λόγω της μεγάλης τουριστικής ζήτησης που έχει η περιοχή δεδομένου και του νέου Διεθνές Αεροδρομίου που θα ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια στο Καστέλλι – Πεδιάδος το οποίο θα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από το ακίνητο, τα διαμερίσματα θα έχουν μεγάλη ζήτηση στις κρατήσεις .
Περιγραφή Περιοχής

Ο Τσούτσουρας βρίσκεται 63 χλμ νότια της πόλης του Ηρακλείου, στην έξοδο των επιβλητικών φαραγγιών του Μίντρη και του Τσούτσουρα. Η περιοχή είναι καλά οργανωμένη και ανεπτυγμένη τουριστικά, αλλά δεν παύει να είναι ένας προορισμός για πολύ ήρεμες οικογενειακές διακοπές.

Μπροστά από το χωριό υπάρχει το μικρό λιμάνι της περιοχής. Ανατολικά και δυτικά του λιμανιού σχηματίζονται δύο μεγάλοι υπήνεμοι κόλποι συνολικού μήκους 2 χλμ, με χοντρή άμμο και καθαρή θάλασσα. Η παραλία είναι λίγο οργανωμένη με ομπρέλες, αλλά και αρκετά αλμυρίκια. Είναι ιδανικό μέρος για να το χρησιμοποιήσει κάποιος βάση για εξορμήσεις στις γύρω παραλίες. Για απομόνωση μπορεί κάποιος να περπατήσει στα ανατολικά, ως την περιοχή Λιμνιάρα, με τα βραχάκια και τις μικρές λιμνούλες. Στη Λιμνιάρα βρίσκεται μια θαλασσοσπηλιά, γνωστή στους ντόπιους ως Πουργόνερο. Το κολύμπι στον Τσούτσουρο θεωρείται ιαματικό και θεραπευτικό από την αρχαιότητα. Σύμφωνα με τους ντόπιους, αρκετοί γιατροί προτείνουν το κολύμπι στον Τσούτσουρα για όσους έχουν μυοσκελετικά και ορθοπεδικά προβλήματα.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
140 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 320.000
Τιμή ανά m²
2.286 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2007
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+21 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη