1/24

Μονοκατοικία 642 τμ, άριστη κατάσταση, Κέντρο, Πάτρα

Πάτρα
€ 960.000
5+ δωμάτια
642 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 17969

Πωλείται κεντρικό κτήριο, διατηρητέο χαρακτηρισμένο ως έργο τέχνης, πολύ καλής ποιότητας κατασκευής και πολύ καλά συντηρημένο, γωνιακό, αποτελούμενο από ημιυπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο, μεσώροφο και σοφίτα. Εξωτερικά το κτήριο διακρίνεται για την αισθητική του, τόσο ως δομή, όσο και ως εμφάνιση, δίνοντας την εικόνα της εποχής του. Το ύψος του είναι σημαντικό χαρακτηριστικό της δομής, με εξαιρετικής όψης παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Τα μπαλκόνια-εξώστες είναι κατασκευασμένα από συμπαγές μάρμαρο, ενώ τα κάγκελα των μπαλκονιών είναι από μασίφ σίδερο και εξαιρετικής ομορφιάς. Κάθε όροφος διαχωρίζεται με γείσο που δίνει ιδιαίτερη αισθητική στην όψη του κτηρίου.
Η είσοδος στο κτήριο από την οδό Γκότση χαρακτηρίζεται από εξαιρετικής αισθητικής εσωτερική σκάλα, με μαρμάρινα σκαλοπάτια, η οποία οδηγεί στους χώρους του 1ου ορόφου και του μεσωρόφου. Οι χώροι είναι ευρύχωροι και καλαίσθητοι, τα ταβάνια είναι επενδυμένα με υψηλής αισθητικής οροφογραφίες, ενώ στους τοίχους υπάρχουν καλαίσθητες τοιχογραφίες, στοιχεία που έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα ως υψηλής τέχνης και αισθητικής.
Η είσοδος από την οδό Ρ. Φεραίου οδηγεί στον δεύτερο όροφο του κτηρίου. Οι χώροι εδώ είναι επίσης ευρύχωροι και καλαίσθητοι, όπως και τα ταβάνια με την ιδιαίτερη ζωγραφική τους/οροφογραφίες, σε ένα από τα οποία έχουν αποτυπωθεί οι τέσσερις εποχές.
Σε κάθε επίπεδο του κτηρίου υπάρχουν χωριστά δωμάτια και βοηθητικοί χώροι, ενώ όλο το κτήριο είναι πολύ φωτεινό, καθώς ο προσανατολισμός του είναι μεσημβρινός. Όλα τα τμήματα του κτηρίου είναι σε λειτουργία από ενοικιαστές και ιδιοκατοίκηση.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8464
☎️ 210 6812500
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
3
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
642 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 960.000
Τιμή ανά m²
1.495 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+21 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη