1/3

Μονοκατοικία Επ. Οδός Αντίπαρος-Άγ. Γεώργιος 84007, Χώρα, Αντίπαρος

ΑντίπαροςΕπ. Οδός Αντίπαρος-Άγ. Γεώργιος 84007
€ 1.350.000
3 δωμάτια
160 m²
2 μπάνια
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: Κ0344

Η κατασκευή αυτής της πολυτελούς βίλας, με συνολικό εμβαδόν 160 τ.μ., θα ξεκινήσει το 2024. Η βίλα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο, καθώς και ένα loft. Θα κτιστεί σε ανηφορικό οικόπεδο με συνολική έκταση 1000 τ.μ., προσφέροντας εντυπωσιακή, ανεμπόδιστη θέα στο αρχαίο ιερό του Απόλλωνα και τον κόλπο του Αγίου Γεωργίου. Η θέση της εγγυάται πλήρη απομόνωση μεταξύ των δύο ακινήτων. Η βίλα διαθέτει επίσης εκτεταμένους εξωτερικούς χώρους καθιστικού για τη χαλάρωσή σας, με έμφαση στη συνδεσιμότητα μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Περιλαμβάνει ιδιωτική πισίνα σε ιδιόκτητο κήπο με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Συμπεριλαμβάνει επίσης βοηθητικούς χώρους στο υπόγειο, αυτόνομη θέρμανση και 2 θέσεις στάθμευσης. Αυτή η ιδιοκτησία είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες των αγοραστών που αναζητούν έναν ιδιωτικό παράδεισο για το καλοκαίρι ή για τυχόν τουριστική εκμετάλλευση σε μια ανερχόμενη τουριστική περιοχή. Και οι δύο βίλες έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να παρέχουν ιδιωτικότητα, καθένα με το δικό του ιδιωτικό οικόπεδο και χώρο στάθμευσης. Η εξαιρετική τοποθεσία της ιδιοκτησίας εξασφαλίζει υπέροχη θέα στη θάλασσα. Η τιμή αφορά το έτοιμο σπίτι και δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Σύνολο ορόφων
2
Εμβαδόν
160 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Σοφίτα
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.350.000
Τιμή ανά m²
8.438 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2024
  • Κατάσταση

    Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη