1/25

Μονοκατοικία Φιλαίδων 23, Πόρτο Ράφτη 190 03, Ελλάδα, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

ΜαρκόπουλοΦιλαίδων 23, Πόρτο Ράφτη 190 03, Ελλάδα
€ 600.000
5+ δωμάτια
240 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1407

Το γραφείο μας σας παρουσιάζει αποκλειστικά μια υπέροχη μονοκατοικία έκτασης 240 τ.μ., σε οικόπεδο 215 τ.μ., στην περιοχή Περατή του Πόρτο Ράφτη. Η μονοκατοικία, κατασκευασμένη το 2002, έχει πρόσοψη 12 μέτρα και εκτείνεται σε 4 επίπεδα, προσφέροντας άνετους και λειτουργικούς χώρους. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και οικονομία.

Η κατοικία αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, ιδανικά για μεγάλες οικογένειες ή για φιλοξενούμενους. Η σαλονοκουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης δημιουργεί έναν ευχάριστο και φωτεινό χώρο για καθημερινή χρήση και κοινωνικές εκδηλώσεις. Υπάρχουν επίσης 2 πλήρη μπάνια και 1 WC, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της οικογένειας.

 

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει έναν όμορφο κήπο και αποθήκη για πρόσθετη αποθηκευτική λύση. Η θέα στη θάλασσα προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ενώ η σοφίτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον δωμάτιο ή χώρος εργασίας. Τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, τα οποία συμβάλλουν στην ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζουν άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

 

Η κατοικία διαθέτει επίσης 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό για δροσιά το καλοκαίρι, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι για ζεστές χειμωνιάτικες βραδιές, τέντες για σκίαση, σίτες για προστασία από έντομα και σύστημα συναγερμού για αυξημένη ασφάλεια. Η τιμή της μονοκατοικίας είναι 600.000€, καθιστώντας την ιδανική επενδυτική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα υψηλής ποιότητας ακίνητο στην παραθαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Κωδικός Ακινήτου: #1407.

Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
240 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 600.000
Τιμή ανά m²
2.500 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2002
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ