Γκαρσονιέρα Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη, Παναγία Φανερωμένη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία ΦανερωμένηΞηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
€ 84.000
1 δωμάτιο
30 m²
1 μπάνιο
Όροφος 4
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024
Περιγραφή

κωδικός: 955692

Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 4ος, στην περιοχή: Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη - Παναγία Φανερωμένη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 30 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες. Έχει κατασκευαστεί το 1972. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Φρεσκοβαμμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Παραλία, Σχολείο, Πλατεία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λιμάνι, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επαγγελματικό, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Επένδυση, Εισόδημα, Συγκατοίκηση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €84.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
30 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 84.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη