Δυάρι Σκιάθου 37, Αθήνα 11254, Κάτω Πατήσια, Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών

Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. ΑχαρνώνΣκιάθου 37, Αθήνα 11254
€ 85.000
5 δωμάτια
67 m²
2 μπάνια
Όροφος R
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6770967

Αν είστε επενδυτής ακινήτων, ας αφήσουμε τα νούμερα να μιλούν από μόνα τους και όχι να εστιάζουμε στην περιοχή ή την ηλικία του ακινήτου. Η σημερινή καταχώριση προσφέρει ακαθάριστη απόδοση 10,3% στην επένδυσή σας, χωρίς να χρειάζεται ανακαίνιση, επίπλωση ή επισκευή - είναι μια αγορά με το κλειδί στο χέρι. Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει λίστα αναμονής πιθανών ενοικιαστών. Τα διαμερίσματα θα είναι μισθωμένα και ο νέος ιδιοκτήτης θα εγκρίνει τα πάντα πριν από τη συναλλαγή πώλησης.

Το διαμέρισμα έχει χωριστεί σε δύο πλήρως επιπλωμένα στούντιο, τα οποία μοιράζονται μια ενιαία κύρια είσοδο ασφαλείας και διάδρομο. Κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του ηλεκτρικό πίνακα. Παρά το γεγονός ότι είναι διαμερίσματα κάτω επιπέδου, διαθέτουν μεγάλα εξωτερικά παράθυρα εφοδιασμένα με κάγκελα ασφαλείας και μέτρα προστασίας της ιδιωτικότητας.

Κάθε διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε, όπως πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο ρούχων, ψυγείο, φούρνο, έπιπλα και τηλεόραση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
67 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη