Γκαρσονιέρα Σαρωνικός, Κάτω Αλμυρή, Σαρωνικός

ΣαρωνικόςΣαρωνικός
€ 43.000
2 δωμάτια
32 m²
1 μπάνιο
Όροφος 2
Όχι Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024
Περιγραφή

κωδικός: 957572

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο που βρίσκεται στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης στην πανέμορφη Κορινθία. Το ακίνητο αποτελείται από 6 στούντιο 32,5 τ.μ., τα οποία βρίσκονται όλα στον δεύτερο όροφο και είναι χωροταξικά πανομοιότυπα και δίνονται ξεχωριστά ή και όλα μαζί. Το κάθε στούντιο προσφέρεται επιπλωμένο, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες σας, ωστόσο χρήζει ανακαίνισης για να ανανεωθεί και να αναβαθμιστεί σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα διαβίωσης.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του ακινήτου είναι ο μεγάλος κοινόχρηστος κήπος του. Ο κήπος αυτός προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για χαλάρωση και διασκέδαση, ενώ αποτελεί έναν καταπράσινο παράδεισο, ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις, παιδικά παιχνίδια και φυσικά για να απολαύσετε τον καφέ σας ή το βιβλίο σας κάτω από τον ήλιο. Επιπλέον, ο κήπος διαθέτει άμεση πρόσβαση σε μια πανέμορφη παραλία, η οποία είναι ιδανική για κολύμβηση και θαλάσσια σπορ. Τα καθαρά νερά και η χρυσή άμμος της παραλίας κάνουν το μπάνιο μια μοναδική εμπειρία.

Αυτό το ακίνητο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για επενδυτές που αναζητούν μια προσοδοφόρα επένδυση σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Κορινθίας. Με την κατάλληλη ανακαίνιση, τα στούντιο αυτά μπορούν να μετατραπούν σε πολυτελείς κατοικίες διακοπών ή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, εξασφαλίζοντας σημαντικά έσοδα κατά την τουριστική περίοδο.

Η περιοχή των Λουτρών της Ωραίας Ελένης είναι γνωστή για τη φυσική της ομορφιά και την καταπληκτική τοποθεσία της. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και γαλήνη, μακριά από τη φασαρία της πόλης. Η περιοχή συνδυάζει την πλούσια φυσική βλάστηση με την άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα μαγευτικό περιβάλλον που καθηλώνει τους επισκέπτες.

Αν ψάχνετε για ένα ακίνητο με απεριόριστες δυνατότητες, σε μια περιοχή που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης προσφέρουν μια εξαιρετική ποιότητα ζωής και αυτό το ακίνητο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε το δικό σας κομμάτι αυτού του παραδείσου.

More than 2,000 properties at www.skourasrealestate.gr
#wedontjustsellhouses
Skouras Real Estate
Μεσιτική εταιρεία στην Πελοπόννησο
Ναύπλιο | Καλαμάτα | Πορτοχέλι | Κόρινθος
Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR
Τηλ. Κέντρο: 27520-29529
Κιν.: 6970975306
@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Πίπιλος Αναστάσης
 
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
 
Περισσότερα από 2,000 ακίνητα στο www.skourasrealestate.gr
#wedontjustsellhouses
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
32 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 43.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη