Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Κουζίνα
W.C
Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
W.C
Θέα από μπαλκόνι
Κάτοψη
Κάτοψη
Κάτοψη
1/23
Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι

Μεζονέτα Τρίλοφο, Κέντρο, Μίκρα

ΜίκραΤρίλοφο
€ 290.000
5+ δωμάτια
178 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 11532

Κωδικός ακινήτου: 11532 - Μίκρα Τρίλοφο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 178 τ.μ. σε οικόπεδο 323 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1997 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 290.000 €
Πωλείται μοναδική μεζονέτα στον Τρίλοφο εντός του οικισμού, δίπλα σε σχολεία, φροντιστήρια, στάση αστικού.
Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1997 από ιδιώτη σε ανεξάρτητο οικόπεδο 323τμ. Αποτελείται από 3 επίπεδα: ημιυπόγειο, ισόγειο, 1ος όροφος. Έχει 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και επιπλέον έναν ανεξάρτητο ημιυπόγειο χώρο (studio) ανακαινισμένο το 2020 που αποτελεί ένα πλήρες διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, 1 μπάνιο. Το ημιυπόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως playroom, γυμναστήριο, είτε ως σπίτι για εκμετάλευση. Διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου και ηλιακό θερμοσιφωνα. Επιπλέον όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι με 5 κλιματιστικά πλήρως λειτουργικά. Τα 3 υπνοδωμάτια του 1ου ορόφου διαθέτουν το καθένα από μια εντοιχισμένη ντουλάπα (Οι 2 είναι εξάφυλλες και η 1 τετράφυλλη). Κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπαλκόνι. Στον 1ο όροφο υπάρχει αποθήκη για πλυντήριο και στεγνωτηριο καθώς και στο ισόγειο μια μικρή αποθήκη για τις προμήθειες της κουζίνας. Το σπίτι έχει τέντες και σίτες στις μπαλκονόπορτες. Το οικόπεδο έχει έναν υπέροχα διαμορφωμένο κήπο με μπάρμπεκιου, 2 θέσεις πάρκινγκ και ένα διαμορφωμένο χώρο με κάγκελα και χτιστό σκυλόσπιτο με κεραμοσκεπή. Επίσης υπάρχει χώρος για λαχανόκηπο και χώρος με γκαζόν και βραχόκηπο, καθώς και χώρος δίπλα στο μπάρμπεκιου για κιόσκι και εξωτερική τραπεζαρία κήπου. Το σπίτι είναι βαμένο εξωτερικά και έχει μπει επένδυση με διακοσμητική πέτρα και είναι άριστα συντηρημένο από τον ιδιοκτήτη με προσωπική φροντίδα και μεράκι.
Είναι μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για όποιον επιθυμεί ένα σπίτι ανεξάρτητο σπίτι (όχι συγκρότημα) με κήπο κατάλληλο για οικογένεια με μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
178 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 290.000
Τιμή ανά m²
1.629 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1997
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+20 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη