Κατάστημα προς Πώληση

Τούμπα
€ 300.000
180 m²
3+ μπάνια

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-15


Πωλειται απο την Dream House επιχείρηση στο πιο κεντρικό και κομβικό σημείο στην περιοχη παπαναστασιου κοντα στο Ιπποκράτειο.

- Κεντρική Τοποθεσία:Βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντρικά σημεία της περιοχής Ιπποκράτειο, επί της Παναστασίου, δίνοντας σας απεριόριστες ευκαιρίες για επιτυχία.

- Πλούσιος Εξοπλισμός:Με συνολικό εμβαδόν 180 τ.μ., διαθέτει γραφείο, θάλαμο ψυγείου 4 τ.μ., υπόγειο τουαλέτας 4 τ.μ., και αποθήκη 2x1 με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό με τον οποίο δουλεύει η επιχείρηση

- Εξαιρετική Ιστορία: Δουλεύει επιτυχώς από το 2013 και έχει αποκτήσει φήμη ως μία από τις πιο αξιόπιστες και κερδοφόρες επιχειρήσεις στην περιοχή, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και σταθερό κυκλο πελατών που το προτιμαει

- Αποσβεσή της Τιμής: Με την αποσβεσή της τιμής πώλησης μέσα σε έναν μόλις χρόνο λειτουργίας σύμφωνα με τα σημερινά δεδομενα που λειτουργεί η επιχείρηση επιτυγχάνετε έναν ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Η ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΌΓΙΟ ΤΗΣ

ΚΑΘΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΥΝΑΝΤΟΤΗΤΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙς ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!

η επιχείρηση πωλείται λόγω μόνιμης απουσίας του ιδιοκτήτη στο εξωτερικό.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη δική σας επίσκεψη!
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Κατάστημα
Εμβαδόν
180 m²
Δωμάτια
3+ μπάνια
Συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1980
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη