Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Σχιστό Κορυδαλλού, Κορυδαλλός

Κορυδαλλός
€ 210.000
2 δωμάτια
90 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02VTND

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε αυτό το εξαιρετικό και πανέμορφο διαμέρισμα στο Σχιστό Κορυδαλλού, με ανεμπόδιστη θέα στο Αττικό τοπίο που φτάνει μέχρι το Σαρωνικό.
Το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται στον τρίτο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας που κατασκευάστηκε το 2002. Με συνολική επιφάνεια 90 τετραγωνικών μέτρων, το διαμέρισμα προσφέρει άνετους και λειτουργικούς χώρους, ιδανικούς για οικογένειες ή ζευγάρια. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, εξασφαλίζοντας άνεση και ιδιωτικότητα στους ιδιοκτήτες. Η κουζίνα είναι μοντέρνα και λειτουργική, εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές και άφθονο χώρο για αποθήκευση. Το μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο και σε άριστη κατάσταση, όπως και οι υπόλοιποι χώροι του διαμερίσματος.
Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και φωτεινό, με ένα τζάκι που υπόσχεται στιγμές ζεστασιάς και θαλπωρής, αλλά και με μεγάλες πόρτες που οδηγούν στη μεγάλη βεράντα. Η βεράντα είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του διαμερίσματος, καθώς προσφέρει απρόσκοπτη θέα στην ευρύτερη περιοχή και είναι ιδανική για στιγμές χαλάρωσης, κοινωνικές εκδηλώσεις ή ακόμα και καλλιέργεια φυτών. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συντηρήσεις και βελτιώσεις από το 2002 μέχρι σήμερα και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους του ιδιοκτήτες.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Κορυδαλλός είναι προάστιο του Πειραιά και συνορεύει με τη Νίκαια, την Αγία Βαρβάρα, και το Χαϊδάρι.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο Κορυδαλλός διαθέτει αρκετές πλατείες, ελεύθερους χώρους και χαμηλή κατά τόπους δόμηση. Η πλατεία Ελευθερίας, στην οποία βρίσκεται και το νέο μετρό, είναι ίσως η πιο «σικάτη» πλατεία της πόλης και διαμορφώθηκε όταν ο Κορυδαλλός βρισκόταν σε περίοδο ανάπτυξης. Η πόλη παρέχει πολύ καλή δομή και κατανομή ελεύθερων χώρων, με πολλές πλατείες σε μικρή ακτίνα. Ο Κορυδαλλός είναι ιδανικός για οικογένειες που αναζητούν εύρεση κατοικίας σε οικονομικές τιμές καθώς ο Δήμος διαθέτει πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία αλλά και για εργαζόμενους που αναζητούν μια περιοχή με επιλογές για νυχτερινή ζωή όπως πολλά όμορφα καφέ, μπαρ και εστιατόρια αλλά και αρκετά σινεμά.
Προσβασιμότητα: Ο σταθμός μετρό του Κορυδαλλού στην πλατεία Ελευθερίας έχει φέρει άλλη πνοή στη περιοχή καθώς πλέον η πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και στο αεροδρόμιο γίνεται απευθείας κάνοντάς την ευκολότερη.
Επενδυτική Δυναμική: Ο Κορυδαλλός είναι μία περιοχή με υψηλές δυνατότητες και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Η υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων θα επηρεάσουν θετικά στις αξίες των ακινήτων ενισχύοντας τις τιμές τους. Αυτό σημαίνει ότι η περίοδος είναι κατάλληλη για εύρεση κατοικίας σε συμφέρουσα τιμή καθώς όταν τα έργα αρχίσουν να γίνονται αντιληπτά στο ευρύ κοινό, τότε οι τιμές θα αυξηθούν κατακόρυφα.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
90 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 210.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη