Τριάρι Κριεζή 10, 152 33, Χαλάνδρι, Πολύδροσο, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΚριεζή 10, 152 33, Χαλάνδρι
€ 395.000
4 δωμάτια
130 m²
2 μπάνια
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-1292

Κωδικός ακινήτου: 1-1292 - Χαλάνδρι Πολύδροσο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 130 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1985 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά - Τιμή: 395.000 €
Χαλάνδρι- Πολύδροσο πωλείται εξαιρετικό διαμπερές διαμέρισμα 130τμ, Α ορόφου. Η πολυκατοικία κατασκευάστηκε το 1984 και έχει συνολικά 14 ιδιοκτησίες. Το διαμέρισμα αποτελείται από μεγάλο τετράγωνο σαλόνι με τζάκι και χώρο τραπεζαρίας, 3 άνετα υπνοδωμάτια (το ένα master), 2 μπάνια, μεγάλη κουζίνα με δεύτερο καθιστικό με τραπέζι κουζίνας για καθημερινή χρήση. Ολοι οι χώροι εχουν προσβαση σε βεράντες ή μπαλκόνι. Το διαμέρισμα διαθέτει ενα πάρκινγκ πιλοτής και αποθήκη 6τμ στο υπόγειο. Εχει γίνει ανακαίνιση σε πολλά σημεία του σπιτιού μετά το 2000. Στα μπάνια εχουν τοποθετηθεί μάρμαρα Πεντέλης και εχουν προστεθεί πολλές ντουλάπες σε μπάνια και τον διάδρομο. Ακόμη εχουν τοποθετηθεί εντοιχισμένες βιβλιοθήκες, που μπορούν να παραμείνουν στο διαμέρισμα. Η κουζίνα εχει ανακαινισθεί με έπιπλα και σχεδιασμό από φημισμένο, για την ποιότητά του, κατάστημα. Τα δάπεδα είναι δρύινα σε ολο το σπίτι, εκτός της  κουζίνας (πλακάκια) και των μπάνιων (μάρμαρο-πλακάκι). Εχει γίνει ανακαίνιση και στα κουφώματα το 2021 με νεα σειρά αλουμινίων, με διπλά τζάμια και σίτες. Οι εσωτερικές πόρτες εχουν κατασκευαστεί απο εξαιρετικής ποιότητας ξύλο σε απόχρωση σκούρο καφέ. Εχει τοποθετηθεί και ατομικός λέβητας φυσικού αερίου, που παρέχει και ζεστό νερό χρήσης για μπάνιο και κουζίνα. Το οικόπεδο περιμετρικά εχει φροντισμένο κήπο και όλες οι βεράντες εχουν θέα στον κήπο. Σε πολύ ωραία και ήσυχη γειτονιά στο Πολύδροσο, κοντά στη ρεματιά και μόλις 750μ απο το κέντρο του Χαλανδρίου. Πολύ χαμηλές τιμές για κοινόχρηστα. Παραδίδεται στον αγοραστή 4 μήνες μετά από το συμβόλαιο αγοράς.

|| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. || Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. || Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 || Για ψηφιακή υπογραφή εντολής υπόδειξης ακινήτου απαιτείται η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου || Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι 2%+ΦΠΑ επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς και για ενοικιάσεις ισόποση ενός ενοικίου+ΦΠΑ.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη