1/21

Δυάρι Π. Μελά 53, Αίγιο 251 00, Ελλάδα, Κέντρο, Αίγιο

ΑίγιοΠ. Μελά 53, Αίγιο 251 00, Ελλάδα
€ 80.000
3 δωμάτια
80 m²
1 μπάνιο
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 652574

Ηλιόλουστο Διαμέρισμα στο Κέντρο του Αιγίου

Ανακαλύψτε αυτό το όμορφο διαμέρισμα 80τ.μ. στον 1ο όροφο, στην καρδιά του Αιγίου. Το διαμέρισμα προσφέρει μια διαμπερή διάταξη, επιτρέποντας την είσοδο άπλετου φυσικού φωτός σε όλους τους χώρους, δημιουργώντας ένα φωτεινό και ζεστό περιβάλλον.

Περιγραφή Ακινήτου

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, εξασφαλίζοντας άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες. Αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια όμορφη κουζίνα, ένα άνετο σαλόνι και ένα μπάνιο. Ο πρώτος όροφος είναι προσβάσιμος με ασανσέρ, διευκολύνοντας την καθημερινή μετακίνηση.

Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Κατασκευασμένο το 1993, το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια που προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση. Τα δάπεδα από πλακάκι προσδίδουν μια μοντέρνα και καθαρή αισθητική στους χώρους.

Τοποθεσία

Βρίσκεται στο κέντρο του Αιγίου, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, όπως καταστήματα, σχολεία και δημόσιες συγκοινωνίες. Η περιοχή είναι ιδανική για οικογένειες που επιθυμούν να ζουν σε ένα κεντρικό αλλά ταυτόχρονα ήσυχο περιβάλλον.

Τιμή και Πληροφορίες

Αυτή η εξαιρετική ευκαιρία διατίθεται στην τιμή των 80.000€. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας τον Κωδικό Ακινήτου: #652574.

Γιατί να Επιλέξετε Αυτό το Διαμέρισμα

Αν αναζητάτε ένα ηλιόλουστο, διαμπερές και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα σε μια όμορφη και βολική τοποθεσία, αυτό το διαμέρισμα στο κέντρο του Αιγίου είναι η ιδανική επιλογή για εσάς και την οικογένειά σας.
 

Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
80 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 80.000
Τιμή ανά m²
1.000 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1993
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+18 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη