1/8

Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κεφαλάρι, Κηφισιά

Κηφισιά
€ 2.000/μήνα
2 δωμάτια
135 m²
2 μπάνια
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02VZ8T

Εξαιρετικό διαμέρισμα 135τμ στο Κεφαλάρι. Βρίσκεται στον 1ο και τελευταίο όροφο πολυκατοικίας με 4 διαμερίσματα. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, έναν επιπλέον χώρο ιδανικό για να χρησιμεύσει ως δεύτερο υπνοδωμάτιο ή χώρο γραφείου, ξεχωριστή κουζίνα, ανακαινισμένο μπάνιο και τουαλέτα επισκεπτών.
Το ακίνητο διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με δικό του λέβητα, 2 μεγάλα μπαλκόνια, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη, εξωτερική σοφίτα με μπάνιο και υπόγειο χώρο στάθμευσης
Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της Βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση και εμπορικός κόμβος, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Η Κηφισιά, είναι μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια αριστοκρατική υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς ετικέτες, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικά κέντρα και γυμναστήρια. Βρίσκεται κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της αντανακλάται στα εξειδικευμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το διεθνές αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο μέσω της Αττικής Οδού.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
135 m²
Δωμάτια
2
Υπνοδωμάτια
1
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 2.000/μήνα
Τιμή ανά m²
15 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1985
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+5 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη