Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Βάρκιζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
€ 730/μήνα
2 δωμάτια
60 m²
1 μπάνιο
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02VX4Z

Σε μια ήσυχη γειτονιά στην καρδιά της Βάρκιζας, μόλις 500 μέτρα από την παραλία και πολύ κοντά στα γεμάτα ζωή μαγαζιά της βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα 1ου ορόφου.

Μόλις 60 τ.μ. , διαθέτει 1 ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα. Ο χώρος του καθιστικού είναι μεγάλος και δίνει επιλογές για τη διαμόρφωση του χώρου. Διαθέτει ξεχωριστή κουζίνα, η οποία έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Διαθέτει επίσης ένα μπάνιο καθώς και έναν επιπλέον χώρο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε ενοικιαστή. Η θέρμανση είναι κεντρική και υπάρχουν κλιματιστικά. Η πολυκατοικία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και διαθέτει καινούργιο ασανσέρ.

Διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι για στιγμές χαλάρωσης το καλοκαίρι και όχι μόνο. Το διαμέρισμα θα παραδοθεί μη επιπλωμένο, με καινούργιες τέντες, φρεσκοβαμμένο και θα γίνουν οι σχετικές εργασίες ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον επόμενο ενοικιαστή του.

Είναι διαθέσιμο άμεσα και διατίθεται για μακροχρόνια ενοικίαση.

Ιδανικό ακίνητο για όσους επιθυμούν να ζήσουν στην καρδιά της Βάρκιζας , μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από την θάλασσα.

Τοποθεσία: Η Βάρκιζα είναι ένα ανερχόμενο προάστιο στο νότιο τμήμα της Αθήνας, που βρίσκεται μόλις 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βάρκιζα είναι ένας αναβαθμισμένος προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές και φιλοξενεί οργανωμένες παραλίες, beach bars, εστιατόρια, ταβέρνες και συλλόγους θαλάσσιων σπορ. Βέβαια, εξακολουθεί να διατηρεί την αίσθηση της γειτονιάς της και είναι ιδανικό μέρος για να μεγαλώσεις με ποιότητα την οικογένεια σου. Η Βάρκιζα διαθέτει έντονο εμπορικό κέντρο με πολλά σούπερ μάρκετ, τράπεζες και αλλά και πολλά μπουτίκ καταστήματα. Προσφέρει επίσης ζωντανή νυχτερινή ζωή με μερικά από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά κλαμπ.
Προσβασιμότητα: Σύνδεση με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς το εμπορικό προάστιο της Γλυφάδας, ενώ μέσω του πλησιέστερου οδικού κόμβου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 730/μήνα
εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη