1/13

Διαμέρισμα Λομβάρδου Κων., 140, Γκύζη - Άρειος Πάγος, Γκύζη - Πεδίον Άρεως

Γκύζη - Πεδίον ΆρεωςΛομβάρδου Κων., 140
€ 300.000
77 m²
Όροφος 4
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6822687

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, είναι άριστα συντηρημένο σαν να κατοικήθηκε την πρώτη ημέρα. Η ανέγερση της πολυκατοικίας ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε τον Μάϊο του 2006, οπότε και κατοικήθηκε το ακίνητο.

Περιλαμβάνει μεγάλο ενιαίο χώρο με σαλονοτραπεζαρία και κουζίνα μαζί, δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες, χωλ, μπάνιο και μεγάλο μπαλκόνι με τέντες. Βλέπει στον κήπο της πολυκατοικίας με απόσταση από τις υπόλοιπες στο οικοδομικό τετράγωνο.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο (ο ένοικος πληρώνει τις ώρες που θα κάνει χρήση), υποδοχές σε κάθε δωμάτιο για κλιματιστικό, το δάπεδο είναι ντυμένο με πλακάκια σε όλα τα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο έχει μπαλκονόπορτες και το μπάνιο, παράθυρο.

Διατίθεται επιπλωμένο και είναι πρόσφατα βαμμένο, με τον κάθε του χώρο σε διαφορετικά χρώματα.

Ευκολη πρόσβαση στην πολυκατοικία για ανθρώπους με προβλήματα υγείας, όπως κινητικά. Το ασανσέρ είναι μεγάλο, χωρητικότητας 8 ατόμων.

Για αποθήκη και γκαράζ υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης στην πολυκατοικία.

Το διαμέρισμα είναι ήσυχο και απόλυτα ασφαλές, καθώς δεν γειτονεύει με άλλα διαμερίσματα και είναι αδύνατη η πρόσβαση σε οποιονδήποτε χώρο του παρά μόνο από την κεντρική είσοδο, διαθέτει πόρτα ασφαλείας.

Βρίσκεται πολύ κοντά στο ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, από όπου περνούν συνεχώς λεωφορεία και τρόλεϊ, αλλά και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο θα μετατραπεί προσεχώς σε τεράστιο πάρκο.

Επίσης, είναι πολύ κοντά στην μεγάλη αγορά του Γκύζη, στο ΙΚΑ Αμπελοκήπων, σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα (ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΣ), φαρμακεία, σε μεγάλα σούπερ μάρκετ (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, BAZAAR, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ) και βέβαια, στον Αρειο Πάγο και στο Εφετείο.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
4
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
77 m²
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 300.000
Τιμή ανά m²
3.896 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2006
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+10 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης