Τριάρι Χαλάνδρι, Ριζάρειος, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧαλάνδρι
€ 515.000
4 δωμάτια
118 m²
2 μπάνια
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 964712

Ιδανική επιλογή για κατοικία & επένδυση!
Χαλάνδρι -Ριζάριος. Σε ένα πολυτελές πενταόροφο κτίριο, υπό κατασκευή, με υλικά πιστοποιημένης ποιότητας, με μινιμαλ αισθητικής και ενεργειακής κλάσης Α+, σας προτείνουμε μια επίσκεψη σε ΥΠΟ κατασκευή διαμέρισμα 118 τ.μ, που περιλαμβάνει ολόκληρο τον 3ο όροφο και το οποίο θα παραδοθεί το φθινόπωρο του 2024.
Ήσυχο, φωτεινό, διαμπερές, προσόψεως, οροφοδιαμέρισμα με ανατολικού/δυτικού προσανατολισμού. Αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με τζάκι , τραπεζαρία, κουζίνα open plan και πρόσβαση σε όμορφη βεράντα 20 τ.μ. Ο διάδρομος εξυπηρετεί τα δύο μπάνια και τα 3 υπνοδωμάτια με μπαλκόνια και ωραία θέα . Περιποιημένος κήπος 200 τ.μ , ευρύχωρο ασανσέρ, δύο θέσεις στάθμευσης εξοπλισμένες με φορτιστή για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ένα μεγάλο κελάρι στο υπόγειο συμπληρώνουν αυτή την πρόταση .
Ο Ριζάριος είναι μια καταπράσινη, ήσυχη και οικογενειακή γειτονιά, η οποία μελλοντικά, θα εξυπηρετείται από την επέκταση της γραμμής 4 του μετρό. Η πολυκατοικία βρίσκεται σε ωραίο δρόμο 850 μέτρα από το πολυσύχναστο κέντρο του Χαλανδρίου, κοντά και με εύκολη πρόσβαση στη Λεωφόρο Κηφισιάς, την Αττική Οδό, το εμπορικό κέντρο Mall Athens, την επιχειρηματική περιοχή Μαρούσι, νοσοκομεία και το μελλοντικό καζίνο. Με τα πόδια θα βρείτε αγορά, δημόσια σχολεία, και παιδική χαρά.
Ενδοδαπέδια θέρμανση με ατομικής μονάδας φυσικού αερίου, κλιματιστικά παντού, κουφωμάτων βαρέως τύπου θερμοδιακοπή, διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες και εξωτερική θερμομόνωση πάχους 12 εκ. επιπλέον θερμομόνωση Κέλυφος, συναγερμό , μελέτες φωτισμού και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, πόρτα ασφάλειας. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
118 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 515.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη