Γκαρσονιέρα Συκιές, Κέντρο, Συκιές

ΣυκιέςΣυκιές
€ 75.000
2 δωμάτια
30 m²
1 μπάνιο
Όροφος ΙΣ
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 965638

Διαμέρισμα Προς Πώληση, υπςρυψωμενο ισόγειο στην περιοχή Καλλιθέας Συκεών Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 30τ.μ.. Αποτελείται από σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο.. Έχει κατασκευαστεί το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ενδοδαπέδια με φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, και τα δάπεδα είναι πλακάκι. Βρίσκεται σε προνομιακό σημείο καθώς έχει θέα, ωραία ανοιχτωσιά και Μεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλιακή θερμοπρόσοψη σε όλη την πολυκατοικία, Ασανσέρ 7 ατόμων με είσοδο και αναμονή αμεα, Αποθήκη, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας, Συναγερμός. Τιμή: €75.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
30 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη