Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 203 τμ, Πλάκα, Βάμος

Βάμος
€ 930.000
4 δωμάτια
203 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 10-162

Πωλείται Βίλα 203τμ σε οικόπεδο 3800τμ στο χωριό Πλάκα.
Η βίλα αποτελείται από 2 ορόφους , έχει 3 Υ/Δ , 3 wc , το πάτωμα είναι από πλακάκι , τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια , σίτες και ηλεκτρικά μπατζούρια , τζάκι στο σαλόνι , a/c , λέβητα πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα , συναγερμό και κάμερες ασφαλείας , έχει μοντέρνα διακόσμηση , είναι πλήρως εξοπλισμένη με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές , δορυφορική τηλεόραση
Εξωτερικά η βίλα έχει κήπο με γκαζόν , λουλούδια , φοίνικες , 40 ελαιόδεντρα , αυτόματο πότισμα , πισίνα 52τμ , μπάρμπεκιου , πέργκολα, ο χώρος είναι περιφραγμένος , κλειστός χώρος γκαράζ , έχει θέα βουνό και θάλασσα η οποία βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ

Τιμή: € 930.000

Η Πλάκα είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό στην περιοχή των Χανίων στη δυτική Κρήτη, γνωστό για την παραδοσιακή του γοητεία, την φυσική ομορφιά και την κοντινή του απόσταση από δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.
Βρίσκεται στην περιοχή Αποκορώνου, μόλις 2 χλμ. από το διάσημο παραθαλάσσιο χωριό της Αλμυρίδας και περίπου 25 χλμ. ανατολικά της πόλης των Χανίων.
Έχει περίπου 300 κάτοικοι (κατά προσέγγιση), οι οποίοι ζουν σε ένα ήσυχο και φιλικό περιβάλλον και υψόμετρο περίπου 70 μέτρα .
Η Πλάκα είναι ένα χωριό με πλούσια ιστορία που χρονολογείται από την ενετική και οθωμανική εποχή. Διατηρεί παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική με στενά λιθόστρωτα σοκάκια και πέτρινα σπίτια που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα της περιοχής.
Από το χωριό σε μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, βρίσκεται η παραλία Αλμυρίδας προσφέρει κρυστάλλινα νερά, αμμουδιές και επιλογές για θαλάσσια σπορ , εκεί υπάρχει και το Σπήλαιο των Ελεφάντων , ένα ενδιαφέρον υποβρύχιο σπήλαιο, το οποίο μπορεί να επισκεφθείτε με βάρκα από την Αλμυρίδα.
Το χωριό διαθέτει πολλές ταβέρνες που προσφέρουν τοπικά πιάτα και φρέσκο ψάρι , στη πλατεία της Πλάκας θα βρείτε ένα κεντρικό χώρο συγκέντρωση με καφενεία και ταβέρνες, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές.
Η γύρω περιοχή προσφέρει όμορφες διαδρομές πεζοπορίας με θέα τη θάλασσα και την ενδοχώρα.

Το χωριό έχει μικρά μαγαζιά για καθημερινές ανάγκες, καθώς και παντοπωλεία , υπάρχει βασική ιατρική κάλυψη και κοντινά φαρμακεία. Για πιο εξειδικευμένη φροντίδα, οι κάτοικοι μπορούν να επισκεφθούν τα κοντινά Χανιά , υπάρχουν σχολικές υποδομές για τα παιδιά της περιοχής.
Τακτικά δρομολόγια λεωφορείων συνδέουν την Πλάκα με τα Χανιά και άλλα γειτονικά χωριά και πόλεις.

Η περιοχή της Πλάκας έχει δει αυξημένο ενδιαφέρον για επενδύσεις, κυρίως λόγω της φυσικής της ομορφιάς και της κοντινής απόστασης από παραλίες και αστικές ανέσεις. Νέες κατασκευές, όπως σύγχρονες βίλες και εξοχικές κατοικίες, ενισχύουν την τουριστική υποδομή του χωριού.

Η Πλάκα είναι ένας ήσυχος και γραφικός προορισμός στην Κρήτη, προσφέροντας αυθεντική κρητική εμπειρία και πρόσβαση σε όμορφες παραλίες και φυσικά τοπία. Είναι ιδανική τόσο για τουρίστες που επιθυμούν χαλαρωτικές διακοπές όσο και για όσους αναζητούν έναν ήσυχο τόπο μόνιμης κατοικίας.

Το χωριό Πλάκα βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ από το κέντρο των Χανίων , 20 χλμ από το λιμάνι της Σούδας και 27 χλμ από το αεροδρόμιο της Σούδας.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. , ΓΕΜΗ: 094595058000, Κιν: 6973239723 , e-mail: mesites@thymianos.gr , Τηλ: 2821053377 , www. thymianos.gr
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
203 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 930.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη