Πισίνα
Άποψη χώρου
W.C
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
1/23

Μεζονέτα Γκολφ, Γκολφ, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΓκολφ
€ 1.300.000
5 δωμάτια
171 m²
3 μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 15-8034

Κωδικός ακινήτου: 15-8034 - Γλυφάδα Γκολφ ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 171 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση fan coil, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα Laminate, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, τριπλή ενέργεια, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, φωτοβολταικά, laundry room, δορυφορική κεραία, κάμερες, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1900 μέτρα απόσταση από μετρό 570 μέτρα - Τιμή: 1.300.000 €
Υπο κατασκευή μεζονέτα με ιδιωτική χρήση κήπου 200 τ.μ και πισίνα 50 τ.μ με ανεξάρτητη είσοδο , 1 θέση υπόγειο πάρκινγκ και ακόμη μια θέση κλειστή με φορτιστή ηλεκτρικού οχήματος δίπλα από την πισίνα. Η μεζονέτα αποτελείται από open plan σαλοκουζίνα , εσωτερικό ασανσέρ με αποθήκη 5 τ.μ εντός του πρώτου επιπέδου και ακόμη μια στο υπόγειο , 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο στο ισόγειο και 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το 1 είναι master bedroom , με ακόμη 1 μπάνιο και laundry room στον 1ο όροφο. Το ακίνητο είναι ψηλοτάβανο , ανοιχτό και διαμπερές και διαθέτει όλες τις ανέσεις που αναζητά ένας επενδυτής! Είναι σε εξαίρετη τοποθεσία στο Γκόλφ της Γλυφάδας , πλησίον στο μετρό του Ελληνικού.
Σημείωση : Η υπόδειξη του ακινήτου γίνεται με ενυπόγραφη εντολή υπόδειξης (ψηφιακά ή δια ζώσης) και κατόπιν με προγραμματισμένο ραντεβού όπου είναι προϋπόθεση - η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και τα πλήρη στοιχεία του προσώπου ή της εταιρείας όπως και του Α.Φ.Μ. , σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α'. Cosy House | Real Estate & Renovations Μεσιτικό Γραφείο & Ανακαινίσεις www.cosyhouse.gr | www.cosyhouse.estate Τηλέφωνo επικοινωνίας 211 18 45000 - 211 199 1246 για παρόμοια ακίνητα όπως το συγκεκριμένο ή περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cosyhouse.estate Για αιτήσεις ζήτησης ή ανάθεσης επισκεφτείτε το www.cosyhouse.gr ή βρείτε μας και στο Facebook www.facebook.com/properties.cosyhouse να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας ή follow στο Ιnstagram: @cosyhouse_realestate Eιδική Διευκρίνηση: Οι πληροφορίες της παραπάνω αγγελίας βασίζονται σε στοιχεία που έχει δώσει ο εντολέας - ιδιοκτήτης στο γραφείο μας. Τυχόν τυπογραφικά λάθη ή η αλλαγή της τιμής χωρίς την ενημέρωσή μας δεν οφείλεται σε εμας.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
171 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ, 1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά πλαίσια τριπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.300.000
Τιμή ανά m²
7.602 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+20 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη