1/25

Μονοκατοικία 120 τμ, Άγιος Κωνσταντίνος, Αιγιάλεια

Αιγιάλεια
€ 320.000
5 δωμάτια
120 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 652579

Ηλιόλουστη Μονοκατοικία με Πανέμορφη Θέα στη Θάλασσα στον Άγιο Κωνσταντίνο, Αιγιάλεια

Ανακαλύψτε αυτή την ηλιόλουστη μονοκατοικία 120τ.μ., η οποία βρίσκεται σε ένα πολυτελές οικόπεδο 500τ.μ. στον Άγιο Κωνσταντίνο της Αιγιάλειας. Με πανέμορφη θέα στη θάλασσα και έναν όμορφο κήπο, αυτή η κατοικία προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να απολαύσετε την ηρεμία και την πολυτέλεια του χώρου σας.

Περιγραφή Ακινήτου

Η μονοκατοικία αποτελείται από δύο επίπεδα και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση ρεύματος. Στο ισόγειο, θα βρείτε ένα άνετο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα WC. Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Επίσης, υπάρχει και ένας επιπλέον ξενώνας, ιδανικός για φιλοξενία.

Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Κατασκευασμένη το 2007, η μονοκατοικία είναι εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ηλεκτρικές συσκευές. Τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια προσφέρουν εξαιρετική μόνωση, ενώ η πόρτα ασφαλείας, ο συναγερμός και οι σίτες εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεσή σας. Ο χώρος διαθέτει επίσης κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, τέντες και ηλιακό θερμοσίφωνα.

Εξωτερικοί Χώροι

Η μονοκατοικία διαθέτει έναν όμορφο κήπο, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και υπαίθριες δραστηριότητες. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις εξωτερικές καλυμμένες θέσεις στάθμευσης για την άνεση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Τοποθεσία

Βρίσκεται σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αιγιάλεια, με εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Η τοποθεσία είναι ιδανική για οικογένειες και όσους αναζητούν μια ήσυχη κατοικία κοντά στη φύση.

Τιμή και Πληροφορίες

Αυτή η εξαιρετική μονοκατοικία διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 320.000€. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας τον Κωδικό Ακινήτου: #652579.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
120 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 320.000
Τιμή ανά m²
2.667 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2007
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη