Δυάρι νέο, ισόγειο, Όριο Βριλησσίων, Μελίσσια

Μελίσσια
€ 320.000
3 δωμάτια
72 m²
1 μπάνιο
Όροφος ΙΣ
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: S1226G2

Υπό κατασκευή διαμέρισμα σε ήσυχη προνομιακή περιοχή κοντά στο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς ρέμα των Μελισσίων και σε μικρή απόσταση από Σχολεία, ΜΜΜ και την τοπική αγορά. Είναι σύγχρονου, μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής minimal αισθητικής. Θα αποπερατωθεί το τέλος του 2025.
Το διαμέρισμα είναι 72τμ στο ισόγειο και διαθέτει ιδιόκτητο κήπο 130τμ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1μπάνιο, καθώς και 1 θέσηστάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν θερμομόνωση με εξωτερικούς τοίχους από τουβλέτες και θερμοπρόσοψη πάχους 10 εκ, μεγάλα εξωτερικά θερμομονωτικά κουφώματα, για ανεμπόδιστη θέα, με θερμοδιακοπή και διπλά ενεργειακά κρύσταλλα, ενδοδαπέδια θέρμανση με ανεξάρτητες μονάδες φυσικού αερίου, κλιματισμό, εγκατάσταση ασθενών ρευμάτων με δίκτυα ασφαλείας, συναγερμού data TV και TV sat. Ενεργειακή Κλάση Α+

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
72 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη