Γκαρσονιέρα Καλλίπολη – Φρεαττύδα, Καλλίπολη, Καλλίπολη – Φρεαττύδα

Καλλίπολη – ΦρεαττύδαΚαλλίπολη – Φρεαττύδα
€ 250.000
2 δωμάτια
52 m²
1 μπάνιο
Όροφος 5
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 964507

Προς πώληση ένα ανακαινισμένο και μοντέρνο διαμέρισμα, επιφάνειας 52 τμ, που βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτηρίου πολύ καλής κατασκευής. Διαθέτει δύο μπαλκόνια συνολικής έκτασης 20 τμ, προσφέροντας καλή θέα προς τη θάλασσα. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, μια κουζίνα, ένα σαλόνι με ευρύχωρους διαδρόμους, καθώς και αποθηκευτικό χώρο στο πατάρι. Παρέχεται πλήρως επιπλωμένο και είναι έτοιμο για κατοίκηση αμέσως.
Η θέρμανση του είναι κεντρική με φυσικό αέριο και παρέχεται κλιματισμός. Επιπλέον διαθέτει ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Τα κοινόχτρηστα ανέρχονται στα 18 ευρώ το μήνα.
Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, δίπλα στη Μαρίνα Ζέας και πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Το μετρό απέχει 20 λεπτά με τα πόδια και 6 με αυτοκίνητο.
Η περιοχή παρέχει εύκολο πάρκινγκ και βρίσκεται επίσης κοντά σε σούπερ μάρκετ, υπηρεσίες, βενζινάδικα και το ΤΖΑΝΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία λόγω των υψηλών ενοικίων, είτε για μακροχρόνια ενοικίαση είτε για βραχυχρόνια μίσθωση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ,σύμφωνα με το Ν. 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.

KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
52 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη