1/1

Θες περισσότερες φωτογραφίες;

Ζήτα τις φωτογραφίες από τον αγγελιοδότη

Οικόπεδο προς Πώληση

ΚεφαλονιάΦάρσα, Greece
€ 70.000
562 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-1675

Κωδικός ακινήτου: 1-1675 - Κεφαλονιά Αργοστόλι Φάρσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 562 τ.μ. Διαθέτει νερό, ρεύμα απόσταση από θάλασσα 283 μέτρα απόσταση από πόλη 750 μέτρα Τιμή: 70.000 € (Κωδικός γραφείου ΦΑΡΣΑ-FARSA-KEFALONIA-GREECE)
Διατίθεται προς πώληση όμορφο οικόπεδο στα Φάρσα συνολικής επιφάνειας 518,20 τ.μ.. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με δυνατότητα δόμησης 240 τ.μ. Προτείνεται ως ιδανική ευκαιρία προς επένδυση τόσο για οικοδόμηση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας όσο και τουιρστικών καταλυμάτων. Διαθέτει θέα στη θάλασσα με την ανέγερση δεύτερου ορόφου.
Τα Φάρσα  βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του κόλπου του Αργοστολίου και αντικριστά στην πόλη. Το χωριό επεκτείνεται δίπλα στον  κεντρικό δρόμο που οδηγεί στη χερσόνησο του Ληξουρίου και τη βόρεια Κεφαλονιά.  Μέσα στο χωριό βρίσκεται η κεντρική πλατεία με την εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου. Η θέα από το χωριό είναι προς τον κόλπο του Αργοστολίου και την πόλη όπου κυρίως το βράδυ και με τα φώτα της πόλης να λαμπυρίζουν προσφέρεται για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ρομαντικό θέαμα. Αν μένετε σ’ ένα από τα καταλύματα εκεί, είστε σε στρατηγική θέση στο νησί για εκδρομές. Σε μικρή απόσταση από το χωριό βρίσκει κανείς τις δύο παραλίες του Σωτήρα και της Κουμαριάς. Λίγο πιο πέρα είναι και ο πανέμορφος κόλπος της Αγίας Κυριακής, που βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών με το αυτοκίνητο προς το δρόμο για το Ληξούρι. Η παραλία προσφέρει μία επιβλητική θέα της περιοχής. Μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα σε μια από τις ψαροταβέρνες στην παραλία και να νοικιάσετε ένα σκάφος ή βάρκα για να πάτε σε μία από τις απομονωμένες παραλίες του κόλπου, όπως η παραλία Γλάροι.

Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Οικόπεδο
Εμβαδόν
562 m²
Πρόσβαση από/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 70.000
Τιμή ανά m²
125 €/m²
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη