Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Esoterikoi choroi
1/6
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑκρωτήριΑκρωτήρι
€ 310.000
6.000 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1039739

Οικόπεδο με θέα στη θάλασσα προς πώληση στον Άγιο Ονούφριο. Αυτό το οικόπεδο 6.000 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στον Άγιο Ονούφριο, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να χτίσουν τη βίλα των ονείρων τους σε μια γραφική τοποθεσία. Με δυνατότητα δόμησης έως και 220 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το οικόπεδο προσφέρει άφθονο χώρο για τη δημιουργία μιας εκπληκτικής κατοικίας προσαρμοσμένης στις προτιμήσεις σας.
Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του ακινήτου είναι η σημαντική πρόσοψή του κατά μήκος του δρόμου, που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση και ενισχύει την επιθυμία του για τους υποψήφιους αγοραστές. Επιπλέον, το οικόπεδο διαθέτει ανεμπόδιστη και απέραντη θέα στη θάλασσα, παρέχοντας ένα γαλήνιο και ειδυλλιακό σκηνικό για το μελλοντικό σας σπίτι. Η ανοιχτή θέα προσκαλεί τους κατοίκους να απολαύσουν την ομορφιά του γύρω τοπίου, καλλιεργώντας μια αίσθηση ηρεμίας και σύνδεσης με τη φύση.
Ιδανικά κατάλληλο για κατασκευή βίλας, αυτό το οικόπεδο προσφέρει τον τέλειο καμβά για να πραγματοποιήσετε το όραμά σας για ένα πολυτελές και άνετο καταφύγιο. Είτε οραματίζεστε ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό αριστούργημα είτε μια γοητευτική βίλα σε μεσογειακό στιλ, αυτό το οικόπεδο παρέχει την ευκαιρία να ζωντανέψετε την κατοικία των ονείρων σας.
Επιπλέον, η εγγύτητα του ακινήτου στην παραλία του Αγίου Ονούφριου, σε απόσταση μόλις 6 λεπτών με τα πόδια, προσθέτει τη γοητεία του, προσφέροντας στους κατοίκους εύκολη πρόσβαση στην παρθένα άμμο και τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου. Επιπλέον, το οικόπεδο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, 15 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο των Χανίων και 20 λεπτά οδικώς από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης και την ιστορική παλιά πόλη.
Για μεγαλύτερη ευκολία, σε μικρή απόσταση οδικώς 2 λεπτών, οι κάτοικοι μπορούν να εξερευνήσουν μια σειρά από αμμώδεις παραλίες, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τον παράκτιο τρόπο ζωής τους. Οι κοντινές παροχές στο γειτονικό χωριό, προσβάσιμες σε 3 λεπτά με το αυτοκίνητο, περιλαμβάνουν σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία και εστιατόρια, διασφαλίζοντας ότι τα καθημερινά απαραίτητα είναι εύκολα προσβάσιμα.
Συνολικά, αυτό το οικόπεδο προς πώληση στον Άγιο Ονούφριο προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία για τη δημιουργία μιας βίλας κατά παραγγελία σε μια προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία, προσφέροντας ηρεμία και άνεση στους απαιτητικούς αγοραστές που αναζητούν την απόλυτη μεσογειακή διαβίωση.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 03-3026.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
Εμβαδόν
6.000 m²
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 310.000
Τιμή ανά m²
52 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+3 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη