Τριάρι τέταρτος όροφος, Κέντρο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
€ 350.000
4 δωμάτια
160 m²
2 μπάνια
Όροφος 4
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: S1228

Εντυπωσιακό, πολύ φωτεινό και διαμπερές διαμέρισμα προς πώληση σε κεντρικό σημείο στο Χαλάνδρι. Βρίσκεται σε πολυκατοικία κατασκευής του 1978 και μπορεί να αποτελέσει άριστη επιλογή για κατοικία ή επαγγελματική χρήση – γραφείο ή ιατρείο, καθώς είναι σε σημείο μεγάλης προβολής.
Το διαμέρισμα είναι 160τμ στον 4ο όροφο. Αποτελείται από μεγάλο καθιστικό με παρκέ δάπεδα και τζάκι, χώρο γραφείου και έξοδο σε μεγάλη βεράντα, κλειστή κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε πλαϊνή βεράντα, 1 μπάνιο και 1 WC πρόσφατα ανακαινισμένα. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν 1 βοηθητικό δωμάτιο υπηρεσίας ή αποθήκη/laundry, πόρτα ασφαλείας, κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματιστικά και 1 θέση στάθμευσης.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
160 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη