Δυάρι 1Ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, Κέντρο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι1Ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου
€ 230.000
3 δωμάτια
68 m²
2 μπάνια
Όροφος 2
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 85-5444

Κωδικός ακινήτου: 85-5444 - Χαλάνδρι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 68 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1974 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, προεγκατάσταση Α/C, προεγκατάσταση συναγερμού, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 6 τ.μ. απόσταση από αεροδρόμιο 24400 μέτρα απόσταση από μετρό 1400 μέτρα - Τιμή: 230.000 €
Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα ήσυχο στενό, μία ανάσα από τον κεντρικό και μόλις 300μ από την πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Έχει τα πάντα κυριολεκτικά στα πόδια του (εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις εστίασης, τράπεζες, υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ, σχολεία, κλπ).
Στα 1400μ από τον Σταθμό Μετρό Αγίας Παρασκευής.
Αναπτύσσεται σε 68τ.μ., στον 2ο όροφο.
Εντυπωσιακά ανακαινισμένο, με ποιοτικά υλικά και εξαιρετική εκμετάλλευση των χώρων, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια (το ένα με walk in closet) και δύο μπάνια.
Ανοίγοντας τη θωρακισμένη εξώπορτα βρισκόμαστε σε έναν ενιαίο, φωτεινό χώρο open plan κουζίνας, καθιστικού τραπεζαρίας, ο οποίος ανοίγει αριστερά στο μπροστινό μπαλκόνι. Νησίδα με τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους, και συνθετικό πάγκο, όπως και το back splash και ο πάγκος του νεροχύτη. 
Ευθεία μπροστά μας είναι ο διάδρομος στα δεξιά του οποίου βρίσκεται το ένα μπάνιο (με ντουζιέρα και παράθυρο). Στην αριστερή του μεριά επιπλέον αποθηκευτικοί χώροι και laundry station. Στα αριστερά το ένα υπνοδωμάτιο και στο τέρμα του διαδρόμου το δεύτερο μπάνιο (με ντουζιέρα και παράθυρο) και η κύρια κρεβατοκάμαρα με την γκαρνταρόμπα/walk in closet.  
Ψευδοροφή
με ηχομόνωση και θερμομόνωση και εντυπωσιακούς led φωτισμούς, προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού, καθώς και για αντλία θερμότητας. Καινούργια θερμαντικά σώματα και επιλογή για σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου. Καινούργιος ηλιακός και καινούργιες τέντες στο μπαλκόνι 

Το στίγμα στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
68 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη