Δυάρι Valaoritou, Κέντρο, Αργυρούπολη

ΑργυρούποληValaoritou
€ 290.000
4 δωμάτια
66 m²
2 μπάνια
Όροφος 2
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6895289

Η βεράντα περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων στον τρίτο όροφο είναι για ιδιωτική χρήση. Η αποθήκη στον τελευταίο όροφο και ο χώρος του τζακιού του μπάρμπεκιου έχουν οικοδομική ιδιοκτησία 43,6 τετραγωνικών μέτρων και υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης 12 τετραγωνικών μέτρων στον πρώτο όροφο. Υπάρχει μια συσκευή παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην οροφή του τρίτου ορόφου. Το διαμέρισμα έχει ανατολικά, νότια, δυτικά και βόρεια παράθυρα, τα οποία αερίζονται και δροσερά. Το μπαλκόνι του σαλονιού βλέπει νοτιοανατολικά, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανατολή του ηλίου το πρωί. Έχει θέα στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας και μπορείτε να δείτε τα μακρινά βουνά πίσω από την εκκλησία. Το μπαλκόνι της κύριας κρεβατοκάμαρας βλέπει νοτιοδυτικά την Εκκλησία, όπου μπορείτε να δείτε το μικρό πάρκο και τον κεντρικό δρόμο. Το μπαλκόνι και τα παράθυρα έχουν τέντες, όλες τις αντικουνουπικές σίτες και ηχομονωτικές γυάλινες πόρτες και παράθυρα διπλής στρώσης.
Υπάρχει ένα μπάνιο με ντους στην οροφή του τρίτου ορόφου, το οποίο είναι βολικό για φίλους και συγγενείς να κάνουν πάρτι και μπάρμπεκιου στην οροφή.
Απέχει μόλις 150 μέτρα από τον σταθμό Αργυρούπολη στη γραμμή Μ2 του μετρό και υπάρχουν πολλά δρομολόγια λεωφορείων που εκτείνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Στην έξοδο υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ, παιδικές χαρές, μικρά πάρκα, σιντριβάνια, γυμναστήρια, εστιατόρια ελληνικής μουσικής, καφετέριες, ψιλικατζίδικα κ.λπ. Είναι ήσυχο στην πολυσύχναστη πόλη και βολικό για ζωή και μεταφορά.
Απέναντι από την έξοδο του σταθμού του μετρό, η Λεωφόρος Λεωφ.Βουλιαγμένης, βρίσκεται το έργο ανακαίνισης του παλιού αεροδρομίου Ελένικο, όπου κατασκευάζεται το μεγαλύτερο συγκρότημα έξυπνων οικολογικών παραθαλάσσιων πάρκων της Ευρώπης.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
66 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης