1/4

Οικόπεδο προς Πώληση

Φιλιατρά
€ 160.000
1.030 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2112

2112 – 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία, επί της κεντρικής οδού

Το ιδανικό οικόπεδο για κάθε χρήση! Έκταση 1.030 τ.μ. με πρόσωπο σε κύρια οδό 18 μέτρων και βάθος περίπου 60 μέτρων, κατάλληλο για ποικίλες δραστηριότητες. Ο κεντρικός δρόμος χωρίζει το οικόπεδο από την ήσυχη παραλία και το λιμανάκι με τις δύο ταβέρνες. 2,5 χλμ. από τη δημοφιλή παραλία του Λαγκούβαρδου, 3.6 χλμ. από τα Φιλιατρά, 6 χλμ. από την Μαραθούπολη και 15 χλμ. από το γήπεδο του γκολφ.

Τοποθεσία:

Ο γραφικός οικισμός της Αγίας Κυριακής αποτελεί ένα γοητευτικό προορισμό λόγω της ήσυχης παραλίας και τα όμορφα ταβερνάκια, ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά. Η Αγία Κυριακή συνδέεται οδικός με τα Φιλιατρά και τη Μαραθόπολη και έχει πάρει το όνομά της από την ομώνυμη εκκλησία.

Τι να επισκεφθώ:

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι παραθαλάσσιες περιοχές Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μαραθούπολη και Γιάλοβα, όπως και οι ορεινοί Γαργαλιάνοι. Επιλογές ιστορικών μνημείων όπως το περίφημο παλάτι του Νέστορα, το κάστρο και το αρχαιολογικό μουσείο Πύλου, το κάστρο της Μεθώνης κ.α. Επισκεφθείτε την παραλία της Γιάλοβας όπου θα βρείτε ποικιλία εστιατορίων, καταστημάτων και καφέ, ή τη Φοινικούντα που αποτελεί ακόμα ένα δημοφιλή προορισμό.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Οικόπεδο
Εμβαδόν
1.030 m²
Πρόσβαση από/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Προσανατολισμός δύση
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 160.000
Τιμή ανά m²
155 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+1 φωτογραφία
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη