Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
€ 3.000/μήνα
3 δωμάτια
147 m²
3 μπάνια
Όροφος 2
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1209565

Γλυφάδα Κάτω, Ενοικιάζεται πλήρως και πρόσφατα ανακαινισμένο το 2020 διαμέρισμα με πάρκινγκ και αποθήκη στο υπόγειο, στην περιοχή της Γλυφάδας, σε εξαιρετική τοποθεσία, γωνιακή πολυκατοικία, Το διαμέρισμα είναι 147 τ.μ., 2ου όροφου, διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι 60 τ.μ., ανεξάρτητη χωριστή κουζίνα 15 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων είναι master, 2 μπάνια, 1 WC, χώρος με ντουλάπα για ρούχα και πλυντήριο, 4 μπαλκόνια (το ένα περίπου 25 τ.μ.), γκαράζ 10 τ.μ. και αποθήκη 10 τ.μ. στο υπόγειο.
Το Νοέμβριο του 2020 στο διαμέρισμα ολοκληρώθηκαν οι ακόλουθες εργασίες: πλήρης αντικατάσταση ηλεκτρικών (καλώδια, πίνακας, πρίζες και διακόπτες), όλων των υδραυλικών, θωρακισμένης πόρτας, αντικατάσταση κουφωμάτων με ηλεκτρικές περσίδες βαρέως τύπου (europa), επίπλων στην κουζίνα (ιταλική κουζίνα veneto), ντουλαπιών στα υπνοδωμάτια και σαλόνι (linea armadi), αντικατάσταση δαπέδου (tarkett) και πλακιδίων (marazi) στην κουζίνα και τα μπάνια, καθώς και ηλιακός θερμοσίφωνας (200 l. nobel).
Βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία κοντά σε αγορά και σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο του Γκολφ, 800 μέτρα από τον κεντρικό εμπορικό δρόμο και 800 μέτρα από τη θάλασσα.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
147 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1984
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη