Θέα
Κυρίως Χώρος
Κουζίνα
Κυρίως Χώρος
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Μπάνιο
1/7
Κυρίως Χώρος
Κουζίνα

Κτίριο προς Πώληση

Σκύρος
€ 265.000
105 m²
2 μπάνια

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 435164

Κτίριο αποτελούμενο από κατάστημα προσόψεως 57 τ.μ και από ισόγεια κατοικία συνολικής επιφάνειας 47 τμ, ευρισκόμενο στο πιο γραφικό και εμπορικό σημείο του Λιμανιού ("Λιναριά") στην Σκύρο.
Το κατάστημα βρίσκεται σε μια κεντρική και εμπορική τοποθεσία με το διαμέρισμα να βρίσκεται στην πίσω πλευρά του οικήματος , περιλαμβάνοντας δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ανεξάρτητη κουζίνα και ιδιοχρησία κήπου.
Τα ακίνητα βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα και σε ένα από τα πιο γραφικά και ανεπτυγμένα λιμάνια του Αιγαίου. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα και δημιουργεί μια ιδανική τοποθεσία για επιχειρήσεις που επιθυμούν να απευθύνονται σε τουρίστες και θαλασσινούς λάτρεις.
Ο ανεπτυγμένος λιμένας παρέχει ευκολία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και δημιουργεί μια ζωντανή ατμόσφαιρα γεμάτη εστίαση και επισκέπτες. Τοπικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες προσφέρουν μια ποικιλία από επιλογές για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, ενώ η πεζοπορία στα γραφικά και στενά δρομάκια προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.
Πώληση, Κτίριο Επαγγελματικών Χώρων, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 105 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1980, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Διαμπερές, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Ενεργειακή κλάση: Δ
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Κτίριο
Εμβαδόν
105 m²
Δωμάτια
2 μπάνια
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Εμπορικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 265.000
Τιμή ανά m²
2.524 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Δ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+4 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη