Duplex 132 τμ, Κέντρο, Πάτρα

Πάτρα
€ 310.000
3 δωμάτια
132 m²
2 μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 18181

Προσφέρεται προς πώληση πολυτελής μεζονέτα 132 τ.μ. στην περιοχή του Καστελλοκάμπου, στην πόλη της Πάτρας. Πρόκειται για ένα ακίνητο με εξαιρετικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και εσωτερική διαρρύθμιση που προσφέρει άνεση και ποιότητα στη διαμονή.

Στο ισόγειο, έκτασης 72 τ.μ., συναντάμε ένα υπνοδωμάτιο και έναν ενιαίο χώρο κουζίνας με καθιστικό και τζάκι, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και φιλοξενίας. Στον επάνω όροφο, συνολικής έκτασης 47 τ.μ., βρίσκεται ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και βεστιάριο, προσφέροντας την απόλυτη ιδιωτικότητα και πολυτέλεια. Τέλος, το υπόγειο των 72 τ.μ. διαθέτει χώρο στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους.

Η πρόσβαση στα τρία επίπεδα είναι δυνατή τόσο από εσωτερική σκάλα όσο και με εσωτερικό ανελκυστήρα, διασφαλίζοντας άνεση και ευκολία στην καθημερινή διαβίωση. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από νεόδμητες κατοικίες και βίλες, ενώ προσφέρει ένα ήσυχο περιβάλλον με άφθονο πράσινο. Η μεζονέτα απέχει μόλις 500 μέτρα από την παραλία των Δαφνών και 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την ηρεμία της φύσης με την εγγύτητα στη πόλη.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8653
☎️ 210 6812500
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
132 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 310.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη