Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/7
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Τριάρι Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Ελληνορώσων, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΑμπελόκηποι - Πεντάγωνο
€ 490.000
4 δωμάτια
114 m²
2 μπάνια
Όροφος 4
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 997971

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 114 τ.μ. στον τέταρτο όροφο. Το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Περιλαμβάνει θέση στάθμευσης με προεγκατάσταση φορτιστή EV και τεχνολογία Smart Home. Η θέρμανση γίνεται με φυσικό αέριο, ενώ παράλληλα υπάρχει υποδομή για αντλία θερμότητας. Οι ντουλάπες και οι κουζίνες είναι άριστης σχεδίασης, με θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, σίτες και ηλεκτρικά ρολά στα υπνοδωμάτια. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας.

Η ενεργειακή απόδοση είναι Α+, με μεγάλα ανοίγματα και μοντέρνα αρχιτεκτονική. Φωτοβολταϊκά συστήματα παρέχουν ρεύμα για τους κοινόχρηστους χώρους, ενώ οι ηλιακοί θερμοσίφωνες εξασφαλίζουν ζεστό νερό. Επίσης, το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης και η σύνδεση με φυσικό αέριο συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα και την άνεση των κατοίκων. Παράλληλα, η τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις και υπηρεσίες. Σε συνδυασμό, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρουν ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον διαβίωσης.

Η περιοχή Ελληνορώσων βρίσκεται στους Αμπελοκήπους της Αθήνας, μία από τις πιο κεντρικές και ζωντανές συνοικίες της πόλης. Συνορεύει με τις περιοχές του Γκύζη, του Πολυγώνου και της Πανόρμου.Σε συνδυασμό με την άριστη συγκοινωνιακή σύνδεση και την πλούσια προσφορά υπηρεσιών, η Ελληνορώσων αποτελεί μια από τις πιο βολικές και ευχάριστες περιοχές για διαμονή στην Αθήνα.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
4
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
114 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 490.000
Τιμή ανά m²
4.298 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+4 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη