Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Νεάπολη, Νίκαια

Νίκαια
€ 165.000
3 δωμάτια
90 m²
1 μπάνιο
Όροφος 1
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 11297

Νίκαια, Νεάπολη: Πωλείται μερικώς ανακαινισμένο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 90τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, εξωτερική αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, κλιματισμό, δάπεδα από μωσαϊκό, τέντες, σίτες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Οροφοδιαμέρισμα με υπέροχη διαρρύθμιση και άνετους χώρους. Έχει γίνει ολική ανακαίνιση στο μπάνιο, στα κουφώματα αλουμινίου με σίτες, και ολική αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης από το μετρητή νερού μέχρι μέσα στο διαμέρισμα. Στο μπαλκόνι της πρόσοψης υπάρχει μια βεράντα ενώ όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι ή παράθυρο. Υπάρχει δυνατότητα να παραμείνουν οι ηλεκτρικές συσκευές στο χώρο κατόπιν συνεννόησης. Στην ίδια τιμή παραχωρείτε και η μισή ταράτσα καθώς και η αποθήκη περίπου 6τμ που βρίσκεται στην ταράτσα όπου προς το παρών βρίσκεται το πλυντήριο ρούχων και αποθηκευτικός χώρος. Βρίσκεται πάνω σε κεντρική οδό και θα μπορούσε να δοθεί και σαν επαγγελματικός χώρος. Πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ, χώρους αθλοπαιδιάς και 5 λεπτά με το αμάξι από το σταθμό μετρό Κορυδαλλού πλατείας Ελευθερίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 165.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11297 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη