Δυάρι πρώτος όροφος, Νεάπολη, Νίκαια

Νίκαια
€ 160.000
3 δωμάτια
100 m²
1 μπάνιο
Όροφος 1
Όχι Ανελκυστήρας
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 11298

Νίκαια, Νεάπολη: Πωλείται διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 100τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, δάπεδα από μωσαϊκό, νυχτερινό ρεύμα, τέντες, σίτες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Οροφοδιαμέρισμα με άνετους χώρους και με δυνατότητα να μπορούν να γίνουν και 3 κρεβατοκάμαρες. Σε διπλοκατοικία σχεδόν αυτόνομο και χωρίς κοινόχρηστα. Κουφώματα αλουμινίου σε καφέ χρώμα με σίτες σε όλα τα δωμάτια, πόρτα ασφαλείας πάνω σε κεντρικό δρόμο και για αυτό το λόγο θα μπορούσε να γίνει και επαγγελματική στέγη με αλλαγή χρήσης. Παρέχει επιπλέον τέντες, κλιματισμό σε όλους τους ΄χώρους είναι προσόψεως διαμπερές με μπαλκόνια μπρος και πίσω και υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης να παραμείνουν έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. 

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 160.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11298 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη