Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/20
Θέα από μπαλκόνι

Μονοκατοικία βίλα Άγιος Πρόδρομος, Πολύγυρος, Άγιος Πρόδρομος, Πολύγυρος

ΠολύγυροςΆγιος Πρόδρομος, Πολύγυρος
€ 1.900.000
4 δωμάτια
500 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: AAL2574

Μπορει να χτισει ακόμα 4000τμ περιπου !! Μεσα σε μια μοναδικη εκταση γης 30 περιπου στρεμματων, δεσποζουν τα κτηρια , ενω στον κηπο υπαρχει πισινα, αμφιθεατρο  και χωρος σταθμευσης . Στο εσωτερικό του σπιτιού στο ισόγειο 350τ.μ  περιπου υπαρχουν δύο σαλόνια, δύο τραπεζαρίες, τέσσερα wc, σαλοκουζίνα, μπαρ, δύο τζάκια και περιπου 30τμ άψογα οργανωμένη επαγγελματική κουζίνα ιδανική για αδειούχο εστιατόριο.η οποια ειναι εξοπλισμένη με καινούριες εστίες, ψησταριά και φούρνους. Στον πρώτο όροφο ανεβαινοντας τις εσωτερικες σκαλες υπάρχουν δύο master bedroom, τζακούζι, δύο wc και βεράντες με θεα απεριοριστη. Η περιοχή του κτήματος είναι από μόνη της ένας επίγειος παράδεισος, με πλούσια βλάστηση ενώ οι κήποι  σε αρμονία με την πέτρα και την πισίνα δημιουργούν  μοναδική ατμόσφαιρα.
Εχει κεραμικη στεγη ,κεντρική θέρμανση και μεγαλη πισίνα ενω με τον γύρω πλακόστρωτο χώρο δημιουργειται ένα ιδανικό σκηνικό για κάθε είδους εκδήλωση και μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 1.000 άτομα. Στο μπαρ της πισίνας υπάρχουν 5 μπάνια. Στο Κτήμα υπάρχει διαθέσιμο αμφιθέατρο 8 επιπέδων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις για 250 άτομα, όπως συνέδρια, συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε είδους. Η συλλογή των ομβρίων υδάτων δημιουργεί μια πανέμορφη τεχνίτη λίμνη, ενώ υπαρχουν  αρωματικες φυτείες βοτάνων, δέντρα και λουλούδια,  που δημιουργούν ένα μοναδικό φυσικό  περιβάλλον. Τα μονοπάτια που διασχίζουν όλη την περιοχή του οικοπέδου σας βοηθά να περιπλανηθείτε εύκολα στην περιοχή, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαύσει το μοναδικό  το τοπίο και την εξαίσια θέα του. Το βράδυ όλος ο χώρος φωτίζεται ιδανικά, δημιουργώντας ένα σκηνικό  απαράμιλλη ομορφιά.
Στο χώρο του κτήματος υπάρχουν  4 αιωνόβιες βελανιδιές ,300 Λιγόυστρα  ,100 Κυπαρίσσια λεμονιού, 400 γεράνια, κράνα , 50 ρίζες λεβάντας ,  50 ρίζες δεντρολίβανου, 50 λεβαντες, 350 λιλιαν , 50 κυπαρίσσια, 100 Έλατα , 60 Αμπελώνες Ρίζες 3 ποικιλιών,  10 Αριζόνες, 50 Γιουνητέρους, 80 τριαντάφυλλα, 4 Λιβανέζικοι Κέδροι,  5 Κυδωνιές, 5 Λωτοί, 3 Συκιές , 4 Αμυγδαλιές  ,1 Βυσσινιά, 1 Κερασιά , 4 Καρυδιές και εκατοντάδες αρωματικά βότανα.

Εχει κεραμοσκεπη , κεντρικη θερμανση,η απόσταση από την κεντρική είσοδο είναι 120 μέτρα άσφαλτος  σοκάκι, με ιδιαίτερο φωτισμό και όμορφα παρτέρια, δέντρα και αρωματικά φυτα.

Μεσιτικού κωδ. AAL2574
Τηλεφωνα 6906221950, 6984253899

Συνεχής ενημέρωση τιμών και διαθέσιμων ακινήτων
Εμπειρία στον χώρο της μεσιτείας
Αναθέστε μας το ακίνητο σας προς πώληση ή ενοικίαση σε Θεσ/νικη, Χαλκιδική και Κατερίνη.
Ψαχνετε να αγοράσετε σπίτι, γη, ξενοδοχείο, επαγγελματικό χώρο, βίλλα ;
Επισκεφθείτε την σελίδα μας για περισσότερες προτάσεις ακινήτων https://www.homeforall.gr Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα ακίνητα που προκύπτουν στην αγορά, συμπληρώστε την αίτηση σας στην κατηγορία «Ζήτηση « και μόλις αναλάβουμε ενα νέο ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες , θα σας ενημερώνουμε μέσω μέιλ ή τηλεφωνικά σε προτεραιότητα.
Κάντε μας like στην σελίδα μας https://www.facebook.com/home4allthessaloniki για να συμβάλλετε στην αναγνωρισιμότητα του γραφείου μας
Η Home4all λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α ώστε να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας την ημέρα της ανάθεσης του ακινήτου. Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τις αλλαγές τιμών ή στοιχείων από τους ιδιοκτήτες , οι οποίοι μερικές φορές αλλάζουν τα παραπάνω χωρίς ειδοποίηση. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.
Κόστος υπόδειξης 10€ για 1-2 ακίνητα και 20€ από 3 ακίνητα και πάνω.
Κόστος υπόδειξης ακινήτων εκτός Θεσσαλονίκης (Χαλκιδική ,Κατερίνη κλπ ) 50€
Το ποσό θα αφαιρεθεί από την μεσιτική αμοιβή εφόσον ολοκληρωθεί η πράξη.
Στις ενοικιάσεις κατοικιών ή επαγγελματικής στέγης η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε ένα μηνιαίο μίσθωμα συν 245 ΦΠΑ. Για ακίνητα αξίας έως 50.000ευρω η μεσιτική αμοιβή είναι 1.000€ συν 24% ΦΠΑ.
Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ.
Μέλος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Μέλος της Ε.Π.Π.Α. ,μέλος της Ευρωπαϊκής CEPI και της Αμερικανικής N.A.R. .
Κάτοχος διεθνούς αναγνωρισμένης πιστοποίησης πραγματογνωμόνων ακινήτων B.P.O.R.
Πιστοποιημένος Μεσίτης Ακινήτων – Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας από την TUV AUSTRIA HELLAS
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
500 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.900.000
Τιμή ανά m²
3.800 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Δ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+17 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη