Δυάρι Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Ανάληψη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
€ 94.000
3 δωμάτια
61 m²
2 μπάνια
Όροφος 4
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 395861

Διαμέρισμα Προς Πώληση, 4oς όροφος στην περιοχή της Ανάληψης. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 61 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, ξεχωριστή κουζίνα σαλόνι και μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός με δύο κλιματιστικά. Έχει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια και Laminate. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική. είναι Ανακαινισμένο, Φρεσκοβαμμένο και βρίσκεται κοντά σε Μετρό και στη Νεα Παραλία. Έχει θέα Καλή και έχει Ανατολικό προσανατολισμό, είναι προτελευταίο ρετιρέ, Προσόψεως, Φωτεινό και Διαμπερές,. είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Αυτην την στιγμή δεν υπάρχει ασανσέρ στην οικοδομή αλλά υπάρχει χώρος για εγκαταστασή του. Τιμή: €94000
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
4
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
61 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 94.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B+

Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη