Duplex Βόρεια Κυνουρία, Παράλιο Άστρος, Βόρεια Κυνουρία

Βόρεια ΚυνουρίαΒόρεια Κυνουρία
€ 465.000
5+ δωμάτια
163 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 961825

Στην παραλία Πόρτες του γραφικού Παραλίου Άστρους και σε απόσταση μόλις 70 μέτρων απο αυτή, διατίθεται προς πώληση μονοκατοικία σε ημιτελή κατάσταση σε οικόπεδο 1.055,58 τ.μ. Αυτή η ιδιαίτερα μεγάλη ακτή με τα κρυστάλλινα, δροσερά και αρκετά βαθιά νερά της, σε συνδυασμό με την χοντρή άμμο, το βότσαλο αλλά και με τη σκιά που δημιουργούν οι πολυάριθμοι ευκάλυπτοι, μετατρέπουν την παραλία σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό καταφύγιο.

Τα 163 τ.μ αναπτύσσονται αρμονικά σε ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο . Στο ισόγειο, συναντάς έναν ενιαίο χώρο, με καθιστικό και μια μικρή κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Μέσω της εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο και βρίσκουμε το κύριο καθιστικό με το μεγάλο τζάκι, την κουζίνα και την ερύχωρη βεράντα με θέα στη θάλασσα. Η εσωτερική σκάλα καταλήγει στον δεύτερο και τελευταίο όροφο όπου συναντάμε 2 υπνοδωμάτια , ένα μπάνιο καθώς και ένα επίσης μεγάλο μπαλκόνι που έχει κι αυτό θέα στον Αργολικό Κόλπο .

Το υπέροχο αυτό ακίνητο βρίσκεται σε συγκρότημα 3 μονοκατοικιών όπου η καθεμιά έχει το δικό της ανεξάρτητο προαύλιο χώρο. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως έχει κατασκευαστεί σε περιοχή που είναι προστατευμένη και ενταγμένη στο Δίκτυο Natura 2000 και απαγορεύεται πλέον η οποιαδήποτε άλλη ανοικοδόμηση .

Αυτή η ημιτελής μεζονέτα, σε ένα απολύτως φυσικό και ήσυχο μέρος της Αρκαδικής Ριβιέρας, στο γραφικό παράλιο Άστρος, αναμένει τον αγοραστή της ώστε να τον μαγέψει με τη θέα, την ησυχία, το φυσικό της κάλλος και την απέραντη παραλία με άμμο, που βρίσκεται σχεδόν δίπλα από την κατοικία. Η ημιτελής αυτή κατοικία θα παραδοθεί στον μελλοντικό της αγοραστή πλήρως αποπερατωμένη .

Το Παράλιο Άστρος και η παράλια Πόρτες βρίσκονται στην Βόρεια Κυνουρία, έναν από τους καλύτερα φυλασσόμενους θησαυρούς της Πελοποννήσου, κρυμμένο ανάμεσα στα βουνά και τον Αργολικό κόλπο. Τα γραφικά σοκάκια, τα παραδοσιακά σπίτια με τις ολάνθιστες αυλές, και οι ψαροταβέρνες κατά μήκος της απέραντης παραλίας μήκους 10χλμ, με τις απεριόριστες επιλογές για κολύμπι, από αμμουδερές παραλίες μέχρι βότσαλο και από οργανωμένες μέχρι ανοργάνωτες, συνθέτουν την εικόνα ενός ειδυλλιακού τοπίου.

Απέχει, μόλις, 30 χλμ από τα γραφικό Ναύπλιο, 65 χλμ από το θέατρο της Επιδαύρου, 184χλμ από τον Διενθή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και 156 χλμ από την Αθήνα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!
KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ. : + 30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.
Υπεύθυνη ακινήτου Βλαχάκη Σύρμω

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμωνα με τον Ν.4072/11-04-2012(ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
163 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 465.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη