1/17

Μονοκατοικία Σπάρτης-Μονεμβασιάς, Γέφυρα, Μονεμβασιά

ΜονεμβασιάΣπάρτης-Μονεμβασιάς
€ 360.000
4 δωμάτια
110 m²
2 μπάνια
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6914437

Πολύ όμορφη και καλοφτιαγμένη μονοκατοικία στον οικισμό Αγίας Κυριακής Μονεμβασιάς. Ήσυχη, βρίσκεται σε απόσταση από τα τριγύρω σπίτια, κοντά στο ιστορικό κάστρο και σε πολλές παραλίες.
Είναι 110τ.μ. ισόγειο με 25 τ.μ. υπόγεια αποθήκη, άριστης κατασκευής και μόνωσης, ελεύθερο από παντού. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με βεράντα, 2 μπάνια, ενιαίο σαλόνι-κουζίνα με τζάκι και βεράντα με φανταστική θέα στη θάλασσα και το κάστρο. Βρίσκεται μέσα σε δενδροφυτεμένο οικόπεδο επιφάνειας 1.175 τ.μ., το οποίο στην πραγματικότητα είναι δύο οικόπεδα μαζί, διότι μπορεί να κτιστεί και δεύτερη κατοικία.
Έχει ηλεκτρικές συσκευές, είναι επιπλωμένο, έχει σίτες παντού, τέντες, κλιματισμό, καλοριφέρ (πετρελαίου), ηλιακό θερμοσίφωνο και ιδιωτικό παρκινγκ. Το σπίτι δεν έχει καθόλου σκαλοπάτια. Επίσης διαθέτει δεξαμενή συλλογής όμβριων υδάτων για το πότισμα του κήπου και εξωτερική ψησταριά. Είναι περιφραγμένο και κατάλληλο για κατοικίδια.

Μπορεί κανείς να κτίσει επιπλέον ώστε συνολικά να είναι 400τ.μ. με βοηθητικούς χώρους. Επίσης είναι μια πολύ καλή επένδυση καθώς για τουριστικούς και επαγγελματικούς χώρους κτίζει συνολικά 650 τ.μ. Είναι ήδη ακίνητο εισοδήματος αναρτημένο σε δύο δημοφιλείς πλατφόρμες βραχείας μίσθωσης.

Η Μονεμβασιά είναι ένα από τα πλέον όμορφα και τουριστικά σημεία της Ελλάδας. Πλησιάζοντας στη Μονεμβασιά βλέπουμε τον επιβλητικό βράχο, και αφού περάσουμε το χωριό «Γέφυρα» προχωρούμε προς την είσοδο του κάστρου. Περνώντας την πύλη μπαίνουμε στο καλντερίμι της αναστηλωμένης βυζαντινής καστροπολιτείας την οποία αγκαλιάζει ο τεράστιος και απότομος βράχος. Περπατώντας στα σοκάκια και τα καλντερίμια – όπου δεν υπάρχει κανενός είδους τροχοφόρο – προχωρούμε στην Κάτω Πόλη, η οποία έχει άφθονα εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και πολύ πλούσια ιστορία. Φτάνοντας στην πλατεία αν γυρίσουμε το βλέμμα προς τα επάνω αντικρύζουμε την απαράμιλλης ομορφιάς βυζαντινή πολιτεία και αν κοιτάξουμε προς τα κάτω το βλέμμα χάνεται στο απέραντο πέλαγος. Εάν το επιθυμούμε να ανεβούμε στην Πάνω Πόλη – ή Γουλά – θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε ένα μοναδικό τοπίο.

Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
110 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 360.000
Τιμή ανά m²
3.273 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2000
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+14 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης