Δυάρι δεύτερος όροφος, Κέντρο, Σητεία

Σητεία
€ 150.000
3 δωμάτια
98 m²
2 μπάνια
Όροφος 2
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: LH-902

Βρίσκεται εντός του αστικού τοπίου της Σητείας, αυτό το σύγχρονο σπίτι διαθέτει άνετο χώρο διαβίωσης 98m² στον δεύτερο όροφο ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων με τέσσερα σπίτια.

Εισερχόμενοι από το προθάλαμο, σας καλωσορίζει ένα ανοιχτό σχέδιο που ενσωματώνει την τραπεζαρία και την κουζίνα, ενώ το μερικώς χωριστό καθιστικό προσφέρει ευελιξία. Κάθε χώρος εκτείνεται στο δικό του μπαλκόνι, με την τραπεζαρία να προσφέρει θέα στη θάλασσα.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες από τοίχο σε τοίχο. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν τα δικά τους μπαλκόνια.

Το μπάνιο είναι ευρύχωρο, πλήρως εξοπλισμένο με μπανιέρα, νιπτήρα και τουαλέτα. Επιπλέον, υπάρχει ένα βολικό WC και ένα ευέλικτο δωμάτιο αποθήκευσης/πλυντηρίου, που εξυπηρετεί τις πρακτικές ανάγκες με ευκολία.

Σε όλο το διαμέρισμα, τα πλακάκια αποπνέουν μοντέρνα κομψότητα, ενώ η άνεση είναι εξασφαλισμένη όλο το χρόνο με κεντρική θέρμανση και ξεχωριστές μονάδες κλιματισμού σε κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, η ύπαρξη ηλιακών πάνελ εξασφαλίζει οικολογική αποδοτικότητα παρέχοντας ζεστό νερό με βιώσιμο τρόπο.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
98 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη