Τριάρι τρίτος όροφος, Κέντρο, Σητεία

Σητεία
€ 265.000
4 δωμάτια
194 m²
2 μπάνια
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: LH-901

Στην κορυφή μιας σύγχρονης γωνιακής πολυκατοικίας, αυτό το υπέροχο ρετιρέ εκτείνεται σε δύο ορόφους, προσφέροντας έναν συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης. Με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα WC, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σπίτι στην δημοφιλή πόλη της Σητείας, στην Ανατολική Κρήτη.

Κάτω Όροφος:

Απλωμένος σε περίπου 95μ², ο κάτω όροφος σας καλωσορίζει με έναν ενιαίο σχεδιασμό: δύο σαλόνια, μια τραπεζαρία και μια ευρύχωρη κουζίνα εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις. Επιπλέον, ένα πρακτικό δωμάτιο πλυντηρίου και WC προσθέτουν πρακτικότητα στη διάταξη. Υπάρχουν δύο μεγάλα μπαλκόνια, το ένα με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Άνω Όροφος:

Ανεβαίνοντας στον άνω όροφο, θα ανακαλύψετε δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο για επιπλέον ιδιωτικότητα και άνεση, καθώς και ένα άνετο μονόκλινο υπνοδωμάτιο. Ολοκληρώνοντας αυτό το επίπεδο είναι ένα ακόμα κομψά σχεδιασμένο μπάνιο, που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε μεγάλα μπαλκόνια, επίσης με θέα στη θάλασσα.

Φινιρίσματα και Χαρακτηριστικά:

Ο κάτω όροφος αποπνέει κομψότητα με τα πολυτελή μαρμάρινα δάπεδα, ενώ ο άνω όροφος αποπνέει ζεστασιά και φινέτσα με τα αψεγάδιαστα ξύλινα δάπεδα. Τα πλακόστρωτα μπαλκόνια προσφέρουν μια στιλάτη επέκταση των εσωτερικών χώρων. Το ρετιρέ είναι εξοπλισμένο με πλήρη κλιματισμό, για άνεση όλο το χρόνο.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
194 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 265.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη